Tatlı Sever Insanlar

Bim de 6li ekler 3.40 TL tadi da kotu değil.Bolulu hasan usta'da 12 TL ye mükemmel bir aile boyu profiterol veriyorlar.% 20 daha ucuz.simdilik aklima gelenler bunlar.
 
BHU'nun profiterolüne hastayım. Her ayın 15'inde şaşmaz, Pringles bir, profiterol iki.

Kestane şekeri, insan görmedikçe aklına gelmiyor, varlığını bile unutuyor. Candır, canandır.

Bir de efsane etimek tatlısı yaparım :D

Derken kilo az kalsın üç basamaklı oluyordu.
 
cok alakasız ama ben ilan bırakmak ıstıyorum buraya ama bulamadım yardımcı olurmusunuz
 
Özsüt'te Frambuazlı ya da Muzlu Karaorman. 15 günde bir tekrarlanır anormal şartlar dışında. Yirim.

Bu arada başlığı "Tatil Sever İnsanlar" diye okuyan bir ben miyim a dostlar?
 
Ha bu arada bu ara Browni manyağı oldum. Şu içinden çikolata sosu çıkan versiyonu var ya yanına bir de carlsberg şişe alıp Hypocrisy çalışıyorum bu aralar :)
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #9
bugün ne yaptım biliyor musunuz?

cihangir'deydim 2 saat kadar önce.kız arkadaşım müzik kursundaydı .ben de sıkılmayayım diye gezerken Bim'e girip 2 kutu ekler aldım.Ne büyük ne küçük boy, toplamda 12 tane ekleri mideye indirdim.Yetmedi!Bim e girip tekrar profiterol aldım tek kişilik.Geri dönüşü olmayan bir yola girdim artık.
 
Bu arada konuyu tatlıları yedikten sonra telefonla girip açtım.o yüzden İngilizce karakter şeysi oldu.Tatlıları yedikten sonra böyle bir kamu hizmetine dönüştürme hissi geldi birden.
 
Abi 1.5 ayda 9 nasıl verdin, bana da anlat da ben de faideleneyim. 3 hanelide takılıyorum, hakiki tosun paşa benim! :D

Şeker ve şeker içerikli yiyecekler (pirinç ve patates, özellikle de kızarmışı), kola ve hamuru kestim, talâk-ı selâse ile margarin ve kahvaltılık yağı boşadım yerlerine tereyağını koydum. bu başlığa konu olan materyali de azalttım. İş sayesinde zaten az çok hareket te var. Formül bu. Şekerin yerine Sukrax tatlandırıcı (en zararsızı bu) kullanıyorum. Et hala yerim. Biraz sebze de girdi ama hayatıma.
 
3 beyazı kestim diyorsun. :) Yahu ben de yemiyorum bunları, kola da zero içerim amma ve lakinde bende eksik olan hareket demek ki. Vakit buldukça oyun havası açıp döneyim evde madem. :)
 
milkshake sevenler için önerim, mc donalds mıydı burger king miydi hatırlamıyorum ama kavunlu milkshake yapıyorlar.yok böyle güzel bir şey.
 
Şu hayatta benim kadar tatlı yiyen var mıdır bilmiyorum :D isterse 1 tepsi baklava olsun gözünün yaşına bakmam, evde çikolata mı buldum gider bakkala 3-5 tane daha alırım, şu markette satılan toz pudinglerin 1 poşetini (4 kase kadar sanırım) 5 dakikada bitirebiliyorum :D Hatta şuan farkettim ki ben yaşamak için yemiyorum, yemek için yaşıyorum :D
 
Geri
Üst