Nükleer Başlıklı Kız

Yeni bestemizle ilgili guzel yorumlariniz icin cok tesekkur ederiz arkadaslar ... Diger yeni sarkilarimizda hazir .. Yakinda onlari da Myspace ve sitemize koyucagiz ... Umariz onlar icinde ayni guzel tepkileri aliriz ...

Simdi bir konser haberi!!!

N.B.K 28 KASIM CUMA AKSAMI "DIB SAHNE"DE!!! HERKESI BEKLERIZ ....


Gorusmek uzere .. Sevgiler & Saygilar
 
cb62d99b-11ef-445a-a2f1-41c940a5175dleonafişdibsahne.jpg
 
“Nükleer Başlıklı Kız” grubunun beklenen albümü “1” Eylül 2010’da raflarda ki yerini aldı!!!

Nükleer Başlıklı Kız, 2005 yılının sonbahar aylarında Ankara’da kuruldu ve kurulduğu günden sonra birçok şehir ve festivalde konserler verdi. Şu anda grubun kadrosunda ilk kurulduğu günden bu yana sabit olarak sadece Billur Yapıcı var. 2009 yılında son olarak grubun kadrosuna dâhil olan ve gitarlara geçen Tansel Turna ile birlikte Nükleer Başlıklı Kız, Volkan Başaran prodüktörlüğündeki “1” isimli albümünü tamamladı.

“KAÇ KERE”,
“MASKE”,
“EÐER İSTERSEN”,
“İKİ”,
“FONDOTEN”,
“FHŞ”,
“BELKİ”,
“RÜYA”,
“KAYBOLDUM” ve
“ZOR” adlı 10 şarkıdan oluşan albümün tamamlanması yaklaşık 1,5 sene sürdü. Albüm, Gişe Yapım ve Favela Records tarafından 20 Eylül 2010 tarihinde piyasaya sürüldü. Nükleer Başlıklı Kız’ın “1” isimli ilk albümünde tüm söz ve müzikleri kendilerine aittir. İlk kliplerini Alp Atabay yönetmenliğinde Makarna Yapım tarafından “Maske” isimli şarkılarına çeken grup 2006 yılında Nokia Super Sound yarışmasında finale kalmış ve 2007 yılında Sony Ericsson Unistar Müzik yarışmasında 1.lik ödülü almıştır.
 
Tansel ve Billur: Başarılı albümünüzü kutlamak ve sizin beni o kadar çağırığp ta tam tatile denk gelen barbekünüzü kaçırdığım için sizi bu pazar barbeküye çağırıyorum. Volkan, Uğur, Anna Sophia ve bilimum köleler de gelecekler ona göre... cidden... yalnız içecekleri de siz getirin artık :p
 
NBK sıkılınca ne yapar?

http://www.youtube.com/watch?v=jdJZfwqJzls

Saçma sözler yazıp, birde tersten okuduğu şarkı yapar..Ikinci album çalışmaları sırasında sıkılınca ortaya ub? çıktı!!

'UB'NU CIDDIYE ALMAYINIZ!!!

Sözler:
ulrumğay rib razap ünüg nedelğö rıdarnos
ev iki içşi kalrap ireltekec eli
Ridgeway Place adnıkrapoto ralrıdatkamşılaç
razap ünüg ım kamşılaç?

En roz ritşi ub?
 
Selam arkadaşlar! Makarna Yapım tarafından çekilmiş olan 3. klibimiz FONDOTEN'i aşağıda ki linkten ve diğer paylaşım sitelerimizden izleyebilirsiniz!:)
http://www.youtube.com/watch?v=2a1u3JEcKhs

Ayrıca paylaşmak istediğimiz bir diğer konu ise;
Nükleer Başlıklı Kız grubu olarak son dönemlerde bütün dünyanın gündeminde olan ve büyük üzüntülere sebep olan Japonya'da ki nükleer patlamadan sonra, ülkemizde hala yapılması planlanan nükleer santrallere karşı olduğumuzu ve her insan gibi duyarlı olduğumuzu göstermek için, tüm gelirini "TÜRK EĞİTİM VAKFINA" vereceğimiz bir t-shirt tasarladık. www.basmatik.com işbirliğiyle http://www.basmatik.com/nukleerbasliklikiz/ sayfasından ve
www.facebook.com/nbkofficial sayfamızdan satışa sunacağımız bu t-shirtün üzerinde, enerji bakanının nükleer enerjiye bakışını "Bekarlık Nükleerden Tehlikelidir" sözleriyle anlattığı ve bizim de bu sözlere göre hazırlamış olduğumuz esprili bir tasarım bulunmaktadır. Bu t-shirtün gelirini Türk Eğitim Vakfı'na vermemizin en büyük sebebi, Türkiye'de ne kadar çok eğitimli insan olursa çevreye duyarlılığın da o kadar artacağını düşünmemizdendir.

www.facebook.com/nbkofficial
www.twitter.com/nbkofficial
www.myspace.com/nukleerbasliklikiz
www.nukleerbasliklikiz.com
 
Amatör kadrosuyla çok beğendiğim bir gruptu. Hatta bir de konserlerini izleme fırsatım oldu; gerçekten çok beğenmiştim, performans ve kalite olarak. Albüm haberleri beni çok mutlu etti. Ama bir baktım koca gruptan sadece solist ve bir gitarist kalmış... Albümü de dinledim bir o kadar hayal kırıklığı oldu benim için. Keşke yola çıktığınız o sert hali hiç bozmasaydınız.. Yine de başarılar dilerim =)
 

Benzer konular

Yanıt
56
Gösterim
8K
DNAcodeROCK
D
Geri
Üst