Nükleer Başlıklı Kız

Arkadaşlar, daha doğrusu kardeşlerim!
Öyle güzel 3 gün geçirdim ki istanbulda, daha trenle yola çıkarken yüzüme yerleşen gülümseme halen silinmiş değil! bizimle birlikte orada olan herkese, mr. ericsson'a, Akay a, Umut a, motto PS ekibine, Balans ekibine, herkese ama herkese ne kadar teşekkür etsek azdır sanırsam... 3 tane Ankara grubunuda çıkarttıkya o sahneye ellerinde ödülle! Yine Ankara kazandı kardeşlerim, tek sözüm bu! mutluyuz gururluyuz!

May the NBK be with you!

Şimdi gelelim istanbul izlenimlerimize;

1) Lavaboya istifrah eden ben değildim! Hayır değildim.. gelmeyin üstüme dağıtırım..

2) Aç karnına wiski kötü sonuçlar doğurur.

3) Bambide dilli kaşarlı tost, ya da kaşarlı döner dürüm yenir... Islak Haburger sadece ve sadece Kızılkayalardan yenir...

4) 5-6 tane Ankaralı grubu bir trene koyup yola çıkartırsanız, sadece tek kompartmanda oturacaklarıdır. koca vagona gerek yoktur.. Bolca alkol kafidir..

5) Bas gitar amfileri kendileri için yapılmış kolonlarla en iyi performansı verir, deneysel bir değişim sadece ve sadece hüsran ile sonuçlanacaktır..

6) Ben gurur duydum, siz duydunuz mu? Duyun.

7) Kimi otellerde kat görevlileri şişesi 8 YTL olan sodayı içer, müşteriye kakalama çabası içine girer... tuzaklara düşmeyin, uyanık olun.

8) Kliması bozuk odalarda, ya ölseniz kokmazsınız morg gibi, ya dursanız ölürsünüz mikrodalga fırın gibi..

9) 7.345.965 kişi teraslara çıkıp halay çekmemeli, çöker möker alimallah...

10) Yemeyenin (yiyemiyenin) malını yerler.

11) Şampiyon Kokoreç, Disneyland ın Türkiye ayağı olmalıdır.

12) Kameralar çekimdeyken, Güven Erkin Erkal a "çök çök" dememeli.. Ama oda "e çöksünler bari" dememeli.. Rezil rüsva olunmamalı, tüm türkiye bizi çök çök diye tanımamalı...

13) Jest = para.

14) Havuz 8 de kapanıyorsa, ve müdürün "prensipleri" varsa, havuz 8 de kapanır.. otel para kazanamaz, batar... ama prensipler korunur, havuz 8 de kapanır.

15) Boxer, mayo değildir. (elimde belge var.)

16) Hepinizi seviyoruz. Hem de çok!

17) Bitti !
 
Arkadaşlar öncelikle hepiniz çok güzel insanlarsınız :)
Beraber geçirdiğimiz her an çok değerli ve çok eğlenceliydi

Sahnede aranızdaki iletişim çok çok güzeldi ve çok yüksek bir sahne enerjiniz var bu yüzden hepinizi tek tek tebrik ediyor 1.liği Ankaraya getirdiğiniz için teşekkür ediyoruz ;)

Hep beraber vereceğimiz konserler için şimdiden sabırsızlanıyoruz

Kendinize çok iyi bakın görüşmek üzere ;)

Forza Ankara
 
hepinizi ayrı ayrı pek bir sevdim çok kaliteli insanlarsınız,yarışmanın kazandırdıklarındansınız.. ileride umarım tekrar şampiyon kokoreç,midye dolma,midye tava,ıslak hamburger yaparız sonrada beşiktaş iskelede çay içeriz :)

sahneniz superdi sonuna kadar hakketiniz valla, 1.lik Ankara'ya çok yakıştı .. çök çök çök :)


bu arada şimdi nette gördüm sanırım yuxexes dergisi ar-ge sayfalarındasınız, kuvvetle muhtemel dream dergide de olabilirsiniz ve haberiniz olmayabilir, aynı kaynaktan haber alıp yapıyorlar anladığım kadarı ile..biz böyle bir şey yaşadık, bir bakın sorun derim ;)
 
arkadaşlar tekrar tekrar tebrik ediyoruz :)birincilik umarım daha güzel daha daha güzel sonuçlar getirir size, sizle tanışmak çok güzeldi hepinizi tek tek yanağınızdan öpüyoruz :)
 
Rind grubu olarak saygı sevgi ve tebriklerimizi sunuyoruz :)

4 gündür durmadan beraberdik eve geldigimde sizleri göremedigim için şaşırdım sabah kalktım bir dedim karşıda ege nin odası var bir baktım banyoymuş hehehe

neysem umarım sizin ve herkes için hayırlı olur bu ödüller. :)

dipnot: ege analogların bende...
 





Bizim neyimiz eksik ya buraya da koyalım fotoları :D Herkese çok teşekkürler arkadaşlar.. Müthiş zaman geçirdik.. Yarışmaya da Ankara damgasını vurdu yaw resmen, çök çök :D
Özellikle kardeşlerime bi kez daha sarılıyorum, hepinizi çok seviyorum NBK
 
arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum yarışmadan çok 3 günlük istanbul gezisi gibiydi çok eğlendik:D tekrar tebrik ediyorum en kısa zamanda başka bir gezide buluşmak dileğiyle:D
 
Seneye yüzsüz gibi hepberaber bir daha katılalım :) Bizi de alın finale diye yalvarıp, ağlayıp, bezdirelim, tekrardan gidelim biryerlere.
Hepinize çok teşekkür ediyoruz, çok güzel vakit geçirdik beraber.
Başka bir zamanda, başka bir yerde tekrar çökmek üzere, esen kalın.
 
grnt137vn3.jpg




buda benden olsun

:)
 
Tebrikler yaa işte budur... valla gerek yükexesi gerekse sitedeki videoları izlerken acayip heyecanlandım, gurur duydum... Daha nice büyük büyük başarılar... öptüm efem...
 
Geri
Üst