Sizin Icin Iade Ettim Simdi Ne Alayim

Önce düzgün bir Türkçe ile yeni bir başlık aç. Meramını, beklentilerini düzgün bir dil ile anlat. Bütçen nedir, amfin, ekipmanın nedir? Detay atlama. Tavsiyeleri dinle, mesajları iyi oku. Alış verişte acele etme. Gitar alacağın zaman da git piyasayı dolaş, tavsiyeler doğrultusunda aklına yatan tüm modelleri dene. Daha da önemlisi önyargılarından sıyrılmaya bak. Mümkün mertebe mütevazi bir dil de kullanırsan bu kez facepalmlar yerine düzgün cevaplar alabilirsin.
 
Yazmayayım dedim ama tutamadım kendimi. Yahu biri çıkıp bu gitarı iade et daha iyi birşey al dedi de biz mi görmedik? Yoksa bende dahil olmak üzere söylenen "abilerine karşı saygılı ol, düzgün Türkçe kullan, insanların yüzüne söyleyemeyeceğin lafları forumlarda sıralama" mı idi. Bana ne arkadaş ne aldığından ne çaldığından. Önce edep. Ben bu foruma ilk mesajımı atmak için iki yıl bekledim. Sana bekle demiyorum ama, kaç yaşında olduğun terbiyen üzerinde bir unsur değil. İnsanlar bunu anlatmaya çalışıyor. Peki sen neyin derdindesin?

- Hala cevap alamadım.

Cevap: Madem geri verdin, git Ibanez GRG170 al. Yok illa 7 telli ise Ibanez 7321 al. Marshall amfinde vardı di mi, oh mis.
 
Bazı insanların amacı gitar çalmak değil, muhabbet etmek istiyorlar aslında. Ekipman tavsiyesi istenir, doğaldır ama olay "şunlar şunlar var git bir bak" noktasına geldiyse yapılması gereken şey gidip karar vermektir.
 
Allah'ım sana geliyorum.Evet konuyu bağlayalım :) @ChrisBroderick sana çok teşekkür ederim bugün hiç gülmediğim kadar çok güldüm ama senin yerinde olmak istemezdim doğrusu, çünkü bir heves uğruna gidip hayalindeki gitarı alıyorsun,senin için en iyisinin o gitar olduğuna karar veriyorsun ve yanılıyorsun çünkü REKLAM aldatıcıdır burdaki tavsiyelere kulak verirsen o paraya daha iyi bir gitar bulabilirsin.Arkadaşlar size de rica ediyorum,lütfen daha fazla bu muhabbet uzamasında arkadaşa yardımcı olalım benim pek 7telli gitarlarla ilgili bilgim yok o yüzden bir şey önermiyorum.
 
Onermesine oneririz de arkadaş ne bekliyor alacagi gitardan chris broderick sadece heavy metalle ugrasan bir arkadasimiz değil ve butcesini soylerse daha iyi yardimci oluruz.
 
Geri
Üst