Nitro (punk Metal) Istanbul

RonJeremy demiş ki:
Bu arada para yollamadın hala!! Hahahahaha!!!!

Karıştırdın Erdem. Deniz'in kardeşiyim ben.
Ankara'ya konsere geleceğinizi duyunca birilerinden Garanti Bankası hesabı aramaktan vazgeçti ama sanırım yalan oldu o konser. Daha doğrusu bir sorun olmuş sanırım, gelemiyormuşsunuz. Hala bir Garanti hesabı arıyor. Sanırım posta ile gönderecek parayı :LOL:
 
kucuk_afis.jpg


NITRO
HISTERIA
TRUTH WE DEFEND

9 Haziran 2006 Cuma
21.30

bütün gece ordayız, sabaha kadar!!
 
oykutonik demiş ki:
işin doğrusu adınızı yeni duydum sayılır. demoyu da geçenlerde dinledim. şöyle sööliim; türkiyede pek aşina olmadığımız, pek tanımadığımız, yabancısı olduğumuz bi tarz. ama öyle adamlarsınız ki Türkiyede punk metal'ı gururla temsil edebilecek kapasite var herbirinizde ;)

izmir'de görmek istiyorum sizleri ;) .... NİTRO'ya başarılar...


26 mart ta İzmir dungeon bar da konser verdik.bidahaki sefere izlersin artık
 
bende punk metal diye bir türmü var hadi len dedim başta ama powerstage i çok güzel yorumladılar, öyle ki penta üyelerine baktığımda onlar da coşmuşlardı nitro sahnede iken, her gruba dediğim gibi www.mezarkabul.tk sitesinde penta icon bölümü açtık ve her gruba başlık fotoları ile birlikte geceden ;)
 
Ozellikle, Pentagram ICON'dan sonra; diger bir ifadeyle Rotten Dogs ve Powerstage ile St.Live'i yiktiktan sonra takipcisi olacagim bir grup oldunuz.. Sormak istedigim birsey var. Demonuz sadece internet siteniz uzerinden mi satiliyor yoksa Akmar pasajinda ya da baska bir satis noktasinda bulmak mumkun mu?
 
ya iş-güç-maddi sıkıntı nedeniyle demonun çoğaltım ve dağıtım olaylarını pek beceremedik.oldschool ruhu yaşamak adına kendimiz çoğaltıyoduk demoyu oturup.ama doğrusu talebi de karşılayamadık.en son antalya ve izmire kadar ulaştırdık ama daha sonra aksadı.yakında siteden tamamını yayınlıycaz sanırım.do it yourself hesabı isteyen kendisi basacak demosunu.vakit bulduumuz ilk fırsatta.ama bu cuma günü dorock bar daki konserde bir miktar yanımızda götüreceğiz sanırım.orada olursan iste mutlaka.bu arada hala bende de yok demonun baskılı hali.şimdi farkettim.:)
 


Bi müddet konser neyin yok diyoruz ama hiç de belli olmaz. Yukardaki afişe tıklayıp siteye girin. Geçtiğimiz konserlerden fotolar neyin var. Sitenin girişinin de şeklini değiştirdik. Emeği geçen herkese teşekkürler!!

Gündemde kalma hastası grup NITRO!!!
 
NITRO 13 Ekim Cuma gecesi yatsı namazını müteakip Dorock'ta çalacak.

Ardından da ver elini Ankara, ROCK STATION'da çalıp Ankara'da ağzı burnu kanamamış olanları milli edecek!!!!

ayrıntılar yakında.......
 
Geçen pazar Ankara'dan İstanbul'a gelen 15 kişiden birisi olup toplam 25 seyircinin katıldığı ve gayet de ağız burun dağıtılabilecek bir konserdeydim. "Old School" ruhu denince İstanbul seyircisinin ne hissettiğini çok iyi anladık 15 kişi.

Belki Nitro tarz olarak Thrash değil ama yine de aynı ruhu paylaştığımızdan şüphem yok. Ankara'da Nitro'yu elimizden gelenin en iyi şekliyle misafir edeceğiz ve ağız burun da dağıtacağız.
Kolay gele...
 
Geri
Üst