Wasteland(Thrash/Progressive)-Ankara

diycem bişey tabiki.
"Dersler p.ç oldu gitti yau! Vizeler de yaklaştı.Umut kalmadı.Madem öyle bu konserde maksimum keyfi yaşamak/yaşatmak için çalışma yapıyoruz iki arada bi derede.Konser erken bi saatte ama olsun erken kalkan yol alır,gerisini biliyosun."

dedim.Hadi hayırlı olsun.
 
hacettepeden kan getirin :twisted: arkadaslar basarılar ...
sağlam parçalarla coşucak millet sayenizde
kolay gele :D

EDIT: Arkadaşlar İnan'ın bilgisayarda benim hesabım açık kalmış, İnan yazdı yani yukardaki mesajı ama ben de kendisine katılıyorum :LOL:
 
şmdi dinledim geldim wasteland yetmedi yrn sabahdan kalkcam gitcem oralara brz daa dinlicem kafaları beyinleri saallıcam.....beklioruz ...koçlar başarılar....
 
berkay ve serter'e yorumları için teşekkürler,daha nice ortamlarda beraber olmak dileğiyle.

tarık bu akşam stüdyomuzu ziyaret etti son provamızı dinledi.ayrıca yine hibe etti zillerini saolsun.yarın da the question'la beraber gözleri kaşları burunları dağıtcaz.destekler için teşekkürler.
 
konser bitti evdeyim aksama da gidip crossfire seyretcem :D ..konser sonrası ilk kritigi ben yapam dedim ..
bugun konser benim için guzel gecti biz bize samimi bi sekilde caldık soyledik ufak tefek aksaklıkların dısında benim içime sinen bi konser oldu ..
tabi izleyen dinleyen arkadasların fikirleri umarım ii bi yondedir ..
barıs geldigin için teskur ,
onur ve tarık bizi video ya cekti onlara zaten minnetim buyuk ..
the Quetion dan destek veren ramcha ve sertere de cok tesekkur..
gelen izleyen ve destek veren herkese tesekkur ..
hurock uyeleri cok yardımcı oldular saolsunlar..
umarım daha guzel konserlerle sizlerle oluruz ...
 
ewet konser bitti geç oldu güç oldu ama güzel oldu gençler...ellerınıze kollarınıza sesinize sağlık... :twisted:
kardeşim şmdi videoya çektik diye the question üyesi olamıyozmu :p lan yoksa arkamdan bizimkilerle kumpasmı çewironuz :?: :)
arkadaşlar dinlenin bilionuz önünüzde turnemsi bi seri var :LOL: kolay gelsin...
stay heavy...........................................stk...........................
 
ne demek umutcum :)
güzel bir konserdi. sound hakkinda birkac bisey soylemek istiyorum. BANA oyle geldi ki seslerin tümü cok acikti. ozellike davul ve ozellikle kick zannedersem bundan dolayi diger sesler de arttirildi. grup olarak güzeldiniz. birkaç parcada bayan vokal degil de erkek vokal olsaydi kanimca daha iyi olurdu. herseye ragmen güzeldi. zaten 3. grupta rahatsizlandim ve ordan ayrilmak zorunda kaldim.. sizi izledigim için mutluyum :D kolay gelsin basarilar hepinize...
Baris
 
eve geldim,başlık açık duruyo bişeyler yazcam habire üşeniyorum.acayip yorgunum akşama kadar tepinme koşuşturmaca.
ama değmedi mi?
tabikide değdi.ilk başta hürock gibi mübarek bi olay iyi ki var,iyi ki ben ve burak da öyle veya böyle bi parçasıyız,her nekadar diğer üyeler kadar kendimizi adayamasak ta.
konserdeki ses sistemi felan çok iyiydi,sahne içinde birbirini duyamama problemi oluyo falan oldu bazı gruplarda ama ben yaşamadım öyle bişey.amfilere abanmamak lazım.monitörleri iyi ayarlatmak lazım.ses sistemine laf eden çarpılır.bissürü baba mekandan daha iyiydi.
konserden aşırı keyif aldım.çok fazla kişi yoktu ama biz gelenlerle de gayet eğlenceli,kafa göz sallamalı bir konser geçirdik.
Tarık'ın da dediği gibi önümüzde baya konser dizildi,konserden sonra da eskişehir'den bir şenlikte sahne teklifi geldi,bunu da eklersek 3 şenlik bizi bekliyor,daha sonra finaller gelir zaten,felç,sonra yaz gelicek,çok çalışçaz,dudak uçuklatcak bir performansla geri dönecez yeni sezona.planımız budur.rock bar falan düşünmüyoruz yani şu sıralar.bitmek üzere olan bi beste var onu da tamamlayalım bu sezona yetişebilir sanırım.
konsere gelen herkese teşekkürler,nice hacettepe konserlerine.
 
acemaniac ve _sek_ 'e yorumları için teşekkürederiz,ivmemizi almaya başladık,önümüzde konserler birikmeye başladı,sizi hepsinde görmek,coşmak coşturmak isteriz.açıkçası bu hacettepe'de çalma olayı bize büyük bi şevk vegaz verdi,varolan repertuara yeni,gıcır gıcır şarkılar ekleyerek bu önümüzdeki şenliklerde,konserlerde de gral bi seyrici kitlesine gral bi müzik ziyafeti vermeyi hedefliyoruz.destekleriniz için teşekkürler.
 
Geri
Üst