Hakan Ergün(Anadolu Rock)-İstanbul

:Konser Tarihleri Ve Yerleri :)


9 Nisan Pazar / 20:00
Tokat
Hakan Ergün & Seksendört

24 Nisan Ptesi / 14:00
Dr.Siyami Ersek Oditoryum
Çocuk Şenliği


21 Mayıs Pazar / 17:00
Beşiktaş Meydanı
Kızılay Konseri

28 Mayıs Pazar / 19:00
Gaziantep
GKV Festivali
 
Guinness Ödül Töreni

Dünya Rekortmeni Hi-Jazz, Guinness Dünya Rekoru belgesini 28 Nisan Salı günü, Guinness Türkiye Gözlemcisi Prof. Dr. Orhan Kural'dan alacak. Saat 14:00'te Olivium Alışveriş Merkezi'nde düzenlenecek olan ödül töreninde Hi-Jazz, bir de mini konser verecek. Hi-Jazz, İrlanda'lı The Great Boys grubunun 42 saat 38 dakikalık rekorunu 44 saat 20 dakika ile kırarak "Dünyanın en uzun konseri" rekorunun sahibi olmuştu. Hi-Jazz'ın rekoruyla beraber, Türkiye'nin kitaptaki rekor sayısı 20'ye yükseldi.
 
Uzun süredir amatör Gruplar forumuna bakmadım, iyide etmişim... Uzun bir süre daha bakmayacağım... Size sunulan bu güzel imkanı msn muhabbeti yapmak için harcamanız beni çok üzüyor... Neyse size iyi sohbetler, modlarada kolaylıklar diliyorum...
 
ne msn nesinden bahsediyosun kardeşim sagolda işlerden maillerime bakamıyorum ne muhabbeti anlamadım sen başkasıyla karıştırdın galiba güle güle :)
 
Yeni Sahne YIKILMASIN

Yarım yüzyıldır Devlet Tiyatrolarınca kullanılan, yüzlerce tiyatro oyununa sahne olan, pek çok ulusal ve uluslararası festivale kapılarını açan, Ankara hayatının vazgeçilmez odaklarından birisi olan Yeni Sahne'nin

yıkılarak yerine bir alışveriş merkezi yapılmasına karşıyız.
Bizler sanatçı, seyirci, duyarlı Ankaralılar; Yeni Sahne'nin yıkım kararından bir an önce geri dönülmesini talep ediyoruz.

Bu talebimiz doğrultusunda;
Yeni Sahne Binası'nın sahibi olan Türkiye Ormancılar Derneği'ni
Devlet Tiyatroları yönetimini
Çankaya Belediye Başkanı Muzaffer Eryılmaz'ı
Ankara Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu'nu
Ankara Milletvekillerini

Ankara'nın yarım yüzyıllık tiyatro sahnesi Yeni Sahne'nin, mimari özelliklerini, Cumhuriyet Dönemi sanat tarihi ve kent belleği içindeki önemli yerini gözeterek yıkılmasına engel olmaya çağırıyoruz.

İMZA KAMPANYAMIZA KATILMAK İÇİN LÜTFEN http://www.yenisahne.net/imzalar/imza.htm DOLDURUNUZ

Alıntı: www.hakanergun.com
 
Geri
Üst