The Guest(Alternative-Modern Rock)-Ankara

Beyler gerçekten başarılısınız muzikten anlayan biri sizi dinlediginde benim tepkimi verir harbiden iyisiniz sizi ciddiye alacak birisi umarım karşınıza cıkar ama unutmayın herşey reklamda bitiyo bir yerlere gelmek isteyen herkez bazı zorlukları ustlenmiştir sizde ustleneceksiniz organizotore verin demiyorum:D;) yanlış anlamayın ama zorlanacaksınız umarım bu zorlu yolda yanınızda olabilirim elimden ne gelirse yaparım
 
bizim başlık da boş bırakmaya gelmez oldu ya!bu arada benim msn imi hacklediler şimdi düzelttim ama(doğradım hackçileri:)) yine de nete çok sık dahil olamıyorum şimdi baktım bir sürü organizatör eklemiş konuşma fırsatı çok bulamayabiliriz!emre msnini vermiş sanırım bişey olursa onu eklerseniz daha rahat konuşabiliriz !herkese teşekkürler arkadaşlar güzel yorumlarınız için The Guest hepinizi çok seviyor..;)

görüşmek üzere müzikle kalın!
 
Güzell

Garage'daki konserlerinde dinledim ve epey beğendim bu grubu. Müzikleri tam bana göre. Özellikle baterist epey iyi. Bu gidişle kurbanın (artık athena'nın olsa da Kurban'ın) Burak'a rakip çıkacak. Fazla iddialı ama ben sevdim valla adamı. Gene de fazla genç bir grup olduğunu söylemek lazım. Yani yolları uzun. Ama böyle giderlerse türk rocku iyi bir grubu kazanmış olacak. Herkese dinlemek nasıp olur umarım :))
 
benim itirazım var ya ! ben hep kayıtları dinlemek zorunda kalıyorum !!! İzmir'de konser istiyorum The Guest İnsanlarından !! dinleyici kitlenize kulak vermenizi istiyorum :D
 
wala bu pazar en yakın diebilceğmz bi prog. olcaktı..:) ama çankaya üni şenliine younlaştık fazlaca, o yzden kapandık deli gbi çalışıors:) şenlkten sonra The Guest yne ortalıklarda..:)
 
bu aralar The Guest develepment aşamasında arkadaşlar...beste...repertuar'a yeni şarkı....çankaya şenlikleri hazırlıkları....onun için konserlere biraz ara verdik her hafta da iki konser olmaz dimi ama...destleriniz için herkese teşekkürler ...sevgiler vs...
 
Pazartesi sabahı Çankaya Üniversitesi Kültür Hizmetleri müdürlüğüne kayıtlarınızı ulaştırmanız gerekmektedir sevgili The Guest.. Kaydı olmayan grupların seçilmesi çok zordur, İşler bayağı karışmıştır bahar şenliği için, lütfen pazartesi sabahı kayıtlarınızı ulaştırın.. Sevgiler..
 
afi23nisan3eg.jpg


evt arkadaşlar afiş kesin olmamakla beraber budur :twisted:
 
teşekküür çok güzel olmuş:):) aslnda the guest yazısı biras daha canlı olsaymış:p neyse güzel güzel..

arkadaşlar The Guest herkesi orda görmek istiyoo..
 
biz yokuzz ama size başarılar arkadaslar!! .. guzel bi konser olması dileğiyle!!.. Herkeşe beşarılar..!! ordan sorada İF beklerizz.. :) reklam gibi olmasın tabii..!! :) hehe..
 
oncelıkle meraba flan oldm..the guest daha ck yenı bı grupsunuz bu hawalar neler tmm karızma bi vokalınız olabılr ama o kendını bı b.. zannetmesın.. sızı ıf te canlı dınledım bekledıım kadr super dııldınız kusura bakmaın ayıca dawool unuz kendını bıse zannedıo ama sadece yakısıklı.. :? vokal emre sozum sna kendını bıse sanma yerler snı.. :LOL:
tabe bunnarın hepsı bırer saka.. hll olsun supersınız arkanısdaıs.. ıf tede garage dada bizizdede super hocam bunlar ustune tanımam;)
nese hocam sıkı calısın hepınısı sewıorm hade eyw...
 
Geri
Üst