gitarımın klavyesinin rengi soldu ne yapabilirim?

Planet Waves Hydrate ile Limon yağı arasında fark var mı? Limon yağı kullanıyorum ama klavyem pek de parlak değil.Mat, hatta biraz koyu renkli, normalde daha kızıla doğru kaçması lazım.Limon yağı ve Hydrate'ın olayı aynı mı yoksa biri temizlik diğeri parlatma koruma için mi?
 
Perdeleri geçen ay zaten Fatih abiye değiştirtmiştim.Bir ustaya göstermeye gerek olcağını sanmıyorum, hydrate ile limon yağının farkını bilmek yeterli gelir.
 
abi fatih abiye sordum limon yagının özünü, dediki limon yagı (genel turunçgiller yağı) dogal deterjandır yani tuş üstundeki elden gecen deri , yağ ve ter gibi mekanik kirleri temizlemek için kullanılır yani sadece temizlik maddesidir dedi, renkte herhangi bi deişim yapmaz-ama naturel cozumler kullanmak lazım dedı işin literaturunde bu var dedi. ve renk te herhangi bi değişim yapmayacağını soyledi cok fazla kullanmak tehlikeli olabilir dedi cunku hucreler bir sıvı alınca şişer verince kücülür yani sapın aksıyonunu deiştirir dedi renk meselesi içinde hava deişimleri ve içeriğini bilmedigin temizleyiciler olabilir dedi (gul agacı yani asıl adı pelesenk yaglı bi agactır bunun için tuşta kullanılır nemden kolay etkilenmemesi için ) ve klavyenın yagını alıp rengini açabilir dedi bunu cok dert etmeyip sıcak yerlerde bırakmamanı soyledi selamda soyledi ayrıca cok canını sıkıyorsa getirsin temizleyip rengine bakalım dedi :) - yani dert edecek bişey yok sen götür gitarını fatih abiye Turkishrocker dogrusunu demiş :) selamlar
 
Geri
Üst