Pinhani

Rock müzik demek sert müzik demek değildir arkadaşlar.O müziğin dalları vardır.Alternatif rock gibi.Ama pinhaninin müziği buna girer mi girmez mi tarşılır.Girmezse zaten pop diyolar.
 
dün gece üniversitemizin şenliğinde izledim gayet başarılı bir performans vardı

ayrıca gitarist akın abi yine döktürdü

ortada bir başarı var

beğenen dinlesin . ben şahsen eleşttiriyordum soundlarını ama konserde çok sıcak bir hava oldu
 
publicenemyno1 demiş ki:
darkwalker demiş ki:
dizi olmasa tanıyamayacaktım. :)

diziler dizilerimiz...herşey onlarla ya var ya da yok zaten...

işe bakın ki böyle bir grup bile dizi sayesinde tanınıyor, diziye gerek mi var halbuki?
Dizyle alakalı değil herşey,sanki her grup diziyle mi çıktı.Adama ibi reklamlerını yapsalardı ki çok iyilerse şayet,zaten başarılı olurlardı.Kavak Yelleri bitince ne olucak?Grup fos.....
 
"kavak yelleri bitince ne olacak?"

4 yıl önce kavak filan yoktu ortada. ama pinhani vardı. 4 yıl sonra dizi bittiğinde ne olacak? grubun laylaylom hayranları başka yönlere kayacak, siz değerli popülerlik karşıtı arkadaşlar da bu başlığa gelmeyeceksiniz.

türk rock dinleyicisi bu sıraları ne zaman eskitecek?
 
Pinhani'ye isteyen rock isteyen alternatif isteyen pop isteyen istediğini desin. Yaptığı işin hakkını vererek yapıyor mu yapıyor nokta. Popülerlik olayına gelince anlamıyorum rock dinleyisini. Reklamı tanıtımı yapılamadığı için dağılan heba olan o kadar grup varken Pinhani'nin önünde böyle bir fırsat varken kullanmış ve bence çokta iyi yapmış. Laylaylom dinleyen çok kişi var ama dizi sayesinde adamakıllı rock dinleyiciside Pinhani'ye ulaştı. 2 tane birbirinden leziz albümleri var inşallah dahada başarılı olacaklar. Dizinin bitip bitmemesi onları etkilemez. Zaten dizinin o kadar tutulmasınıda sağlayan Pinhani müzikleridir.
 
birkaç şey var hiç anlamıyorum..

-herkes de bir rockerlık kanıtlama merakı. popüler bulduğunuz her gruba saldırarak birşey kanıtlayamazsınız. bunlar rock yapmıyor, hiç sert değiller demeniz sizin rock ın yanında bir duruşunuz olduğu anlamına gelmez. sizi sürünün dışına itmez. sürünün tam da içinde bırakır. eğer rock'ın gelişmesi için eleştiriyorsan sen daha güzelini yap arkadaşım. ya da yaptığın eleştiri onların yaptığı şarkılardandan daha etkileyici olsun. bırakın bunları artık harbiden baydı...

-bi ikincisi bu sitenin moderatörleri var, kimsenin barış çağrısı yapmasına gerek yok ikide bir. onu geç bu forum tartışmalarıyla güzel. bırakın böyle kalsın.

bol pinhani'li günler
 
Geri
Üst