Pinhani

PİNHANİ alsancak rena bar 18 haziran

Pinhani 18 haziran pazar günü izmir alsancak rena barda olacak öss günü sınav partisinde çalacağız. parti saat 20.00da başlıyor. Pinhani sahneye saat 01.00 gibi cıkıyor. limitsiz bira varmış bilginize :) biletler iletişim kitabevinde.


sevgilerle PİNHANİ

18haziranweb.jpg
 
ben her konserimizi etkinlik listesine yazıyorum ama neden bilmiyorum benim yazdıklarımı etkinlik listesinde yer almıyor. rena konserini ben girmedim etkinlik listesine mesela. neyse her halde siteye bakan kişilerin işi başindan aşkın. ben forumun bu bölümünden sizlere haber vereceğim mutlaka bütün konserlerimizi.
15 haziran perşembe günü balansta bizi yanlız bırakmayan dinleyicilerimize çok teşekkür ederiyoruz. gelemeyenlerde üzülmesinler daha uzun yıllar konselerimiz olacak. sevgiler.


17 Haziran 2005 hürriyet cumartesi ekinde çıkan ropörtaj :

http://www.hurriyet.com.tr/cumartesi/4596633.asp?gid=66

sevgiler.
 
İlk defa canlı izledim Balans'ta ve çok beğendim... Şarkılarını zaten beğeniyordum sahne performansları da çok hoşuma gitti. Gözler anlatır'ın akustik versiyonu da çok tatlıydı.

Akın Eldes ise her zamanki gibi... Söylenecek birşey bulamıyorum kendisine sadece şapka çıkartıyorum...

Sinan ve Zeynep'in yeğenleri Cem'in tatlığı da ayrı bir olaydı hepimize dövmelerini ve spider-man t-shirt'ünü gösterdi durdu :) kendisi baterist olmak istiyormuş :)
 
Geri
Üst