İllegal (Alternatif,Türkçe Rock)-izmir

knifeparty demiş ki:
Levent_KAHYA demiş ki:
Evet arkadaşlar size 1 iyi bir de kötü haberim var. iyi haber sonunda fenderimi aldım; ama marcus miller değil precision bullet delux, kötü haberim ise kendi açımdan kötü çünkü ben de bazı müzisyen aradaşlarım gibi vatani görevim için ayrılıyorum. bu şu an için nisan ayında da olsa, nisan ayında müziği bırakıyorum. Bir de baktım yorulmuşum. 2001 yılından bu yana aktif olarak çalmaktayım. Bu güne kadar hep gelecek vaad eden gruplar kurdum; ama hep kardeşim dediğim adamlardan tokat yediğimden hiçbir grubum hedeflediğim seviyeye gelemedi ve yeniden başladım. bu 1,2,3 oldu ama sonunda ben de yoruldum. İllegal'e gelince o da S.O.S gibi benim bir çocuğumdur. S.O.S ben ayrılınca yok oldu ama İllegal devam edecek. Çünkü şuanki kadrosu çok yetenekli ve sabırlı bir kadro. Herkese selamlar.

sizi dungeonda dinleme fırsatı buldum caldıgız sarkılara ragmen(piyasa) hepinizin gercekten iyi müzisyenler oldugunuz belli,bence bırakma müzigi bende askerden gelene kadar aynı dusuncedeydim ustelik bizim yaptıgımız tarz ve piyasa hiç var olmamış underground olan bir piyasa ama hala devam bence devam etmelisin zaten sen müzigi bıraksan ,müzik seni bırakmıyacak,saygılar.

Desteklerin için çok teşekkür ederim, Kafam çok karışık fakat ben müziği bıraksam da müzik beni bırakmaz haklısın ama çok yorulduğum da bir gerçek. Başarılar
 
Aralık 2005 ten bu yana yan yana terlediğimiz gitaristimiz Egemen ÖZKAN'la yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Artık İLLeGaL'in gitarinda 1.98lik dev adam Akın var. İLLeGaL bütün zorluklara ve vefasızlıklara rağmen tam gaz yoluna devam ediyor. Akın arkadaşımıza da burdan tebriklerimi ve şükranlarımı yolluyorum. 28 saatte 30 parça hazırlayan ve Dungeon'daki programımızda hastalığına rağmen bizi yalnız bırakmayan bu müzik dehasına teşekkürü bir borç bilirim.
 
Arkadaşlar sizdeki azmi gördükçe kendimizden bir parça görüyorum sanki.Umarım hep böyle devam edersiniz.Kişiler önemli değildir grup önemlidir.Egemene bundan sonraki grubunda başarılar,yeni gitaracınıza merhaba diyorum.nihayet benden uzun bir gitarist var artık :D :D
 
IbanezRB demiş ki:
Arkadaşlar sizdeki azmi gördükçe kendimizden bir parça görüyorum sanki.Umarım hep böyle devam edersiniz.Kişiler önemli değildir grup önemlidir.Egemene bundan sonraki grubunda başarılar,yeni giracınıza merhaba diyorum.nihayet benden uzun bir gitarist var artık :D :D
İLLeGaL grubu adına İN-SAN grubuna başarılar diliyorum
 
duyulmaz demiş ki:
leventcim teşekkür ediyoruz,bu arada bas gitarın gerçekten çok güzel,bi tur versene hehheheee :p :p :p kolay gelsin

Ne demek kardeşim istediğin zaman ama unutmayalım ki senin basın da mükemmel bi bas. "kaç fenderci kaldık şu camiada" Bi gün bullet'la stu hamm'i değişelim, İzmir bass gitar nasıl olurmuş bi görsün.
 
Evet Arkadaşlar ILLeGaL Dungeon birlikteliğinin sonuna geldik. ILLeGaL artık cumartesi geceleri PURE Rock Bar'da (Ex. Club 33) Saat 01:45. Umarız ki Dungeon - ILLeGaL ilişkisi devam eder. Bornova'daki dinleyicilerimizden özür diler Alsancak'a bekleriz.
 
Geri
Üst