İllegal (Alternatif,Türkçe Rock)-izmir

Selamlar, İLLEGAL, 2006 Ocak ayında bir araya gelen 5 eski müzisyenden kurulmuş olan bir Alternatif, Türkçe Rock grubudur. Kasım ayında S.O.S grubundan ayrılan Levent KAHYA(Bass) ve Eralp ORHAN(Gitar) ile çalışmalarına başlayan grubumuza, Egemen ÖZKAN(Gitar) aralık ayında, Berkay BARLAS (Davul) ocak ayında ve Ulaş CAN (vokal) mart ayında gruba dahil olmasıyla bugünki halini almıştır.
Bu forumu açmamızın sebebi, sizler sayesinde eksiklerimizi görmek ve fikirlerimizi paylaşmaktır.
 
Kolay gelsin arkadaşlar. Memleketimden yeni kurulan gruplar görünce mutlu oluyorum nedense :) Grup adı güzel olmuş ;) Kayıdınız varmı? Yoksa İzmirde yaşamayanlar sizi şimdilik dinleyemeyecek mi? Tekrar kolay gelsin arkadaşlar. Başarılar...
 
merhaba arkadaşlar.
grubunuzu henüz dinleme fırsatım olmadı ama 23 mart perşembe akşamı etapta düzenlediğimiz deu işletme fakültesi partisinde sizi dinlemiş olacağım bi aksilik çıkmassa. aman yüzümüzü kara çıkarmayın :LOL:
yazdığınıza göre grupun son haline bakacak olursak çiçeği burnunda bi grupsunuz desek yeridir. bundan sonraki dönem için çok başarılar diliyorum sizlere. perşembe görüşürüz..
 
illegal grubuna sonsuz başarılar diliyorum...lewocum çok uğraştın cok didindin mutlaka sonucunu alacaksın kardeşim.ferman hep yanınızda...bütün gruba selamlar... :D
 
arkadaşlar merhaba,hayırlı olsun...
grubu etapta ve nazda da dinledim...
çok yakın zamanda bu kadar kaliteli müzisyenler olarak izmirde herkes sizi tanıyacaktır eminim...
hepinize kolay gelsin..
yalnız herkesin dediği gibi;burada dinlşeyebilmnek için kayıt olsa iyi olur...
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #9
Repertuar çalışmalarının yoğunluğu sebebiyle henüz demo yapabilmiş değiliz; fakat vokalistimiz Ulaş CAN'ın 2004 yılında Fanta Müzik Festivali Finalisti "GİBİ" isimli parçasını, resmi internet sitesi olan www.Ulascan.com dan indirip dinleyebilirsiniz (Şarkı sözleri bölümünde sağ altta kalıyo.)
 
BaRnY demiş ki:
kardeslerim foruma hosgeldiniz hepinizi ayrı ayrı opuyorum muzik yasantınızda basarılarınızın devamını temennı ederiizz:)

Teşekkür ederim Barancım, çocuklara da selam söyle; ilk fırsatta şöyle doyum döküm bi içelim ayrca çarşamba bekliyorum özlemişsindir 4 telle çalmayı...
 
jitan demiş ki:
merhaba arkadaşlar.
23 mart perşembe akşamı etapta düzenlediğimiz deu işletme fakültesi partisinde sizi dinlemiş olacağım bi aksilik çıkmassa. aman yüzümüzü kara çıkarmayın :LOL:
yazdığınıza göre grupun son haline bakacak olursak çiçeği burnunda bi grupsunuz desek yeridir. bundan sonraki dönem için çok başarılar diliyorum sizlere. perşembe görüşürüz..

Perşembe mutlaka gel inan bana çok eğlenceli olacak...
 
diamond_dust demiş ki:
illegal grubuna sonsuz başarılar diliyorum...lewocum çok uğraştın cok didindin mutlaka sonucunu alacaksın kardeşim.ferman hep yanınızda...bütün gruba selamlar... :D

Teşekkür ederim Tunç'um, İLLeGaL ve ben de hep arkanızda olucaz, bu yolda Ferman ve Man-a-Man le birlikte yürüyecez...
 
Merhaba arkadaşlar ben İLLEGAL'in yeni solisti Ulaş. Yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim. Biraz kendimden bahsetmek istiyorum. Ben ALIVE grubunun kurucusuyum. 2003'te ALIVE'dan ayrıldım ve 2000 yılından beri sürdürdüğüm MAVİNCİ GÜN ile müziğe ve beste çalışmalarıma devam ettim. 2002'de MAVİNCİ GÜN ile Denemeler isimli 10 parçalık bir albüm yaptım. 2004 Fanta Müzik Yarışması'na bireysel olarak katıldım ve finalist oldum. Şu anda İLLEGAL ile bar programlarını südürüyorum ve aynı zamanda MAVİNCİ GÜN'ün yeni albümünün kayıtlarıyla ilgilenmekteyim. İLLEGAL'i dinlemek isteyenler Levent'in bellirttiği yer ve saatlerde bizi dinleyebilirler. İnternette henüz İLLEGAL ile ilgili bir kayıt yok ama Fanta Yarışması'nda finalist olan parçamı http://www.ulascan.com/UlasCanGibi.mp3 adresinden indirip dinleyebilirsiniz. Yorumlarınız için tekrar teşekkürler. Görüşmek üzere...
 
vay vay vay,lem olum ulaş....buraya bakmasak grup mrup haberimiz olmucak haa.neyse hepinize başarılar dileriz.bizde örendik nerelere kamp kurduğunuzu oraları patlatmaya gelecez.heheheh.demek bize rakip oldun.rekabet başarıyı getirir.kaderimizde bu da mı vardı ulaş?heheheh inşallah aynı sahneyide paylaşırız.kolay gelsin arkadaşlar.
 
İllegal grubuna mrb!!!
Ulaş mrb!
Ben Ulaş ile az da olsa çalışmaktan büyük keyif almıştım , gerçekten cok ii bir vokalisttir , işini en doğru ve ii yapan ender arkadaşlardandır.
en kısa zamanda gelip izlicem sizi , hatta perşembe günü opus da çalıyor olmamıza rağmen uğramaya çalışıcam.
eğer basçı Levent de benim tanıdığım 60.yıldan Levent se çok sevinicem ! Şimdiden başarılar , işinizi ii yapacağınızdan şüphem yok !

Herkese ii çalışmalar...

özcan (DENGE)
 
Özcan'cım merhaba senin gibi gitarist her gruba nasip olmaz :) Denge çok şanslı bu konuda. Görüşelim en kısa zamanda. Kendine çok çok iyi bak. Bu arada senin küçük ampli hala bende onu n'apcaz? :)
 
Geri
Üst