Okul Konseri Repertuarı

Merhaba abiler ablalar kardeşler ve her yaştan seyrciler
Bizim okul mezuniyeti konseri (Lise son sınıf) sağlam repartuar lazım yalnız müdürümüz biraz hüloğğ o yüzden şarkı sözleri mustehcen olmamalı . Rock ağırlıklı olursa rock agırlıklı olmasa bile slow olmasın iyi olur fikirlerinizi yazarsanız sevinirim
Saygılar Sevgiler ,İyi günler Kalın sağlıcakla
 
mor ve ötesi - yaz yaz, sevda çiçeği
yüksek sadakat - ben seni arayamam
barış akarsu - ıslak ıslak
kargo - yıldızların altında
athena - kime ne
teoman - uykusuz her gece
kurban - yalan dostum
umut kaya - mevsimler geçerken
duman - herşeyi yak, balık
kapanış için de levent yüksel - mutlu ol :D
her ne kadar pek sevmesem de bu şarkıları insanlar bunları dinliyor ve bunlardan keyif alıyor :)
 
Ben de lise son sınıfım, konser verdim 5 Ekimde, bayağı iyi olduğunu söylüyorlar, ki öyleydi. Çok eğlenceli bir atmosfer olmuştu konserde gerçekten, bikaç şarkı yazayım repertuardan. Bu yazdıklarım kesinlikle olmalı bence. Yani lise çağında insanlardan oluşan bir seyirci kitlesinde, kesinlikle olmalı.

Sevdan olmasa
Arsız gönül
Senden daha güzel (banko)
Değer mi hiç
En güzel günüm gecem (bu şarkıyla başlanıldığında, konser hep bu havada gidiyor)
Belki alışman lazım
Dibine kadar
Athena - Beyoğlu
Aşktan öte (rock versiyon)

Ve üst mesajdan, Islak ıslak, Yalan dostum, Kime ne, Yıldızların altında.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
Teşekküre ederim arada 12tane sectım 8tane daha şarkı lazım
Yazan arkadaşlar çok teşekkür ederim
@burakoli Kapanısı onla yapayımda bizim yeni çeri ağası gibi lafımı sokup gitmiş olayım hocam :D
 
Teşekküre ederim arada 12tane sectım 8tane daha şarkı lazım
Yazan arkadaşlar çok teşekkür ederim
@burakoli Kapanısı onla yapayımda bizim yeni çeri ağası gibi lafımı sokup gitmiş olayım hocam :D


Çalabilirmisiniz bilmiyorum ama Müdür'e ithafen kapanış olabilir. Eski topraklardan şöyle bir şey var. Türkçe rock-metal yapan en iyi gruplardan.. başka şarkıları da var lise konserine gidebilecek..

 
Hersey kelimesini Hershey olarak yazan, sonra mesela "ne var?" yazma yerine "ne war" falan diye yazip bilerek dili egip buken adami dovmek lazim. Hatta ben de gavur memlekette gavur klavye kullaniyorum o yuzden arada harfler kayniyor diye beni de dovmek lazim. Bu sekilde fasizan uygulamalar dil ve anlatimda caizdir, kimse gik diyemez ve dememelidir. Konuyla alakasi yok ama hazir genc arkadaslari bulmusken yazalim; zaten forum kurallarinda da var.
 
yok yahu albumun adı öyle dikkat çekmek için yapmışlar sanırım 1994 Türkiye'sinde.. çok güzel sözleri ve besteleri olan bir grup pas geçmesin yeni nesiller vallahi ya aşkımdan öldüm bittim tarzı arabeski teğet geçen şarkılar ya duman, mor ve öteberisi, athena derken baydık yahu..
 
mor ve öteberisi dediğin grup aşk şarkıları yapmaz, arabesk/arabeski teğet geçen parça hiç yapmaz, genelde politik parçalar yapıyorlar. dr skull ya da mavi sakal'ın ne kadar aşk parçası varsa mor ve ötesi'nin de o kadar vardır. :) Bir de mor ve ötesi vokal ve bateri açısından çok kolay icra edilecek bir grup değil, yani parça seçerken dikkat edin. athena da öyle, hatta tarzlarını çok tutmasam da athena saygı duyulası gruplarımızdandır diye düşünüyorum.
 
Geri
Üst