Suhr Riot , Carl Matrin Plexitone , Fulltone Plimsoul Önerileriniz...

L

Les_Pual35

Başlıkta belirttiğim pedalları hakkında düşüncelerinizi ve bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.Yeni bir drive pedalı almayı planlıyorum ve bunlar ilgimi çekti.Daha önce setupımda bulunmayan pedallar içlerinden birini almayı düşünüyorum.Yorumlarınızla yardımcı olursanız sevinirim.
 
plimsoul hem rat hem tube screamer bir arada gibi, bir potla giderek ratlestirebiliyor ya da giderek tslestirebiliyorsun. Bence aralarinda en genis tona sahip olani bu.
 
Liste de yok ama XOTİC BB+ denemedi iseniz tavsiye ederim...Plimsoul da OCD alma niyeti ile gittiğimde denediğim bana bir miktar daha geniş sklalı gelen bir pedal oldu.Ama ben en çok BB+ ı beğendim.Bendeki setupla (tweed bj,peavey classic 30 amfi ve lp ve 62 ri stratla tam aradığım oldu..Boardda olan ki çok sevdiğim fulltone fd2 yi en son ne zaman kullandım hatırlamıyorum..BB+ çok inanılmaz bir pedal....(creamy overdrivedan bayağı sert distorted tonlara kadar tüm ayarlarda bambaşka keyifli)Bence artısı iki kanalı olması ve net olması..En sert drive da bile sesler yine net oluyor..Umarım işe yarar..Hakan..
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
Yorumlar için teşekkürler Xotic BB+ ı da düşüneceğim...Aslında ilk baktığımda aklımda plexitone ve plimsoul vardı sadece sonradan Shur Riot u gördüm ve baya kararsız kaldım Riot un distortionı diğerlerine göre biraz daha yırtıcı ve vahşi geldi bana.
 
Geri
Üst