Fender '63 Reverb Unit (tube Tank)

Yıllarım aramakla geçti. Zor. İlla yaptırmak ya da 700-900 dolar arası getirmek gerekiyor. Yerine boss frv-1 aldım hala da kullanırım. Youtube'da unitle karşılaştırması var. Bir bak istersen.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Selam.Teşekkürler önerin için.Şu an ben de frv-1 kullanıyorum mecburen.Surf rock çaldığımdan bir yere kadar idare ediyor.Drippy wet reverbü pek veremiyor.Biraz dwell ve mixe yüklenince dijital harsh bi sound çıkıyor.Surf için en azından reverb tank gerekli kanımca.Şu an bir arkadaşım Amerika'daymış.Heralde artık onunla çözecem.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #8
Merhaba.Yaptırma işi biraz sıkıntılı geliyor biraz.Yurtdışı alıcam artık.Teşekkürler @andysat

Valla ben de memnun oldum.Surf çalan veya dinleyen çok az malesef.O da miserlou şarkısından çok öteye gitmiyor.Sizin grubun adı nedir?İstanbul'dan mısınız?Kullandığın ekipman setup nedir biraz anlatırsan çok sevinirim. @bursky_ozbekov
 
Arkadaşlar reverb tankım geldi.Amerikadan arkadaşa getirttim.Henüz stüdyoda deneyemedim.Evde de amfim olmadığı için bilgisayardan amplitube ve kulaklıkla denedim.Tabiki hiçbirşey anlamadım.Bu setup ile boss frv1 den biraz daha hallice.Umarım stüdyoda beklentimi karşılar.Şöyle bir olay da var.Eski vintage olanlarında power için 6k6 tüp kullanmışlar.Şimdi bu tüpler üretilmediği için şu anda 6v6 tüp koyuyorlar(Fender).Bu da seste harsh denen mevzuyu yaratıyor.Ama ne kadar iyi kötü göreceğiz bakalım.Yoksa internetten new old stock (nos) 6k6 tüp peşine düşecez.Teşekkürler herkeze.
 
Geri
Üst