In Rock (Rock-Blues) - Ankara

Garaj'da az seyirci kötü ses sistemine rağmen çok iyi çaldınız yine..En önde sakin ortamda In-rock dinlemek ayrı bi keyifmiş..In the flesh,shine on muhteşemdi teşekkürler..Achilles last stand istiyoruz..:)başarılar
 

Fatih KOrkmaz elim bir motorsiklet kazası sanucu sağ omuzunu kırdı.Karizmatik bir bandaj ile sahneye çıkıyor . Hepimiz geçmiş olsun diyoruz. (solunda bas gitarda Fethi Okutan - Kalvyede Kemal , sağında E-gitar Süleyman Bağcıoğlu )
 
sizi dinlerken yüz ifadelerime hakim olamıyorum gerçekten. çok çok çok iyisiniz. vokaliniz davulunuz basçınız muhteşem. valla parmak ısırıyoruz sizi seyrederken. süleyman baba'ya diyecek birşey yok zaten. ama klavyecinizi özellikle belirtmek lazım burada. hala hammond kullanacak idealizmde başka adam olduğunu sanmıyorum türkiye'de geçtim ankara'yı zaten. if'te seyrettim 2-3 hafta önce sizi. özellikle ışıklarla beraber sahneniz çok daha alımlı olmuş. bize yaşattığınız herşey için çok minnetarım. :)
 
Harbiden ya çok yeni daha . Bu arada Fatih'e de tekrar geçmiş olsun dileyelim . Gerçi okulda 1500 kere söyledim ama burdanda söyleyelim :)
 
bird-y demiş ki:
Melek Bar'ın kapandığını duydum..bundan sonraki programınız nasıl olacak?

bird-y demiş ki:
Arkadaşlar,ECHOES cuma günü Yolcu programı saatlerinde değişiklik oldu.Bundan böyle her CUMA saat 20:00-23:00 arasında YOLCU'da olacağız.Bizden sonra saat 23:30 gibi IN ROCK sahne alacaktır.Görüşmek dileğiyle..

Echoes gitaristi Serkan kendi sorusunu bizleri mutlu eden haberi ile cevaplamış ...

Eski Gölge ,Gölge Pub ve uzun bir aradan sonra IN ROCK tekrardan SSK dehlizlerinde sahne alacak...
 
in Rock

Süleyman dünya standartlarında bir gitaristtir. Grupta bence fethi-Bass ve Barış-Drum çok başarılı. Zaten eskiden beri piyasanın içindeler Özellikle Kahveden Arkadaşlar diye bir grup vardı oradan hatırlıyorum onları..
InRock grubuna müzik dolu bir yıl diliyorum....
:D
 
mevcut repertuara da bayılıyoruz, ama biraz başka şeyler de çalsanız çok mutlu olcaz.hatta bi program sonunda süleyman abi'ye janis joplin neden çalmadıklarını sormuştum,"bi 'piece of my heart' fena olmazdı" demiştim.o da bana "ben de istiyorum ama fatih'i ikna edemiyorum"demişti.fatih inat etmiş olacak ki daha sonra "süleyman abi noldu janis joplin işi" diye sorduğumda "görünüşe göre yalan oldu" demişti.:D janis olmasa da en azından led zeppelin'den daha fazla şarkı çalınmasını umuyoruz.sonra ,mesela bi high hopes (pink floyd) güzel olmaz mıydı şöyle kapanışa doğru?çan sesleri olmasa da olur...gerçi biz kapanışta "hey you" dinlemekten de memnunuz ama olsun."high hopes" solosunu da duymak istiyoruz...

bunun dışında gruba diyecek hiç bi söz yok zaten,ankara'da böyle bi grubu dinleyebilmek büyük şans.hemen hemen bir aydır sınavlar dolayısıyla dinlemekten mahrum kalmış olsak da,genel olarak,sömürene kadar kullanıyoruz biz de şansımızı...:)
 
thyrenia demiş ki:
,mesela bi high hopes (pink floyd) güzel olmaz mıydı şöyle kapanışa doğru?çan sesleri olmasa da olur...
Geçmiş InRock programlarında Klavye'de Kemal şarkı aralarında HihgHopes'un gişinde duyulan piyano melodisini sıkça yapardı .Ve bir akşam FatihKorkmaz ,"sizlere söz veriyoruz bu parçayı çalmaya çalışacağız" demişti.Canlı tanığıyım.
 
cumaları yolcuda sahne almalarına sevindim..playlisti tam olarak yazarsanız iyi olacak.Ve Fatih'i power bir parçada vokal yaparken yeniden dinlemek seyretmek büyülenmek isterim..Knightmare fanı olarak ve Özgür'ünde gitmesiyle(inanılmaz bir vokaldir O da) Fatih'i belki yeniden bu grupla da görebilirmiyiz acaba? :roll:
 
Geri
Üst