Korg Nanokey Hakkında

merhabalar. 2 tane korg nanokey buldum biri korg nanokey2 biri korg nanokey. ne farkları var birtürlü anlamadım.
2. sorum da bu korg nanokeyler studio one da çalışır mı? windows 7 kullanıyorum.
epeyce araştırmama rağmen bulamadım. teşekkürler.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #2
araştırmalarım sonucu şunu buldum. korg nanokey2 nin farkı ccmod tuşu yok ama sustain tuşu var ve tuşlar arası daha geniş boşluklar var bu da çalımı kolaylaştırıyor. onun dışında herşey aynı. ccmod tuşu klavyenin tuş hassasiyeti ton ayarı yapma gibi işlere yarıyor sanırım. burayı pek anlamadım. çünkü denemedim. umarım birilerine faydası dokunur.
 
Selam, CCMode aktifken tuşlar nota değeri değil de kontrol değerleri gönderir. PreSonus ile iki modelin de sorunsuz çalışacağını düşünüyorum (Garanti edemem tabi).Bu ürünlerin dışında henüz Türkiye'ye geldi mi bilmiyorum ama CME X-Key var onu da bir araştırmanı öneririm ;)
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #8
bu arada nano2 elime ulaştı. beklediğim gibi son derece pratik presonusla uyumlu :) şıkır şıkır çalışıyor vallahi.
m1le programı için kod mu ne gerekiyormuş onu bulamadım yalnız. m1le yi yükledim ama 10 gün sonra bitecek. bilen varsa nasıl yapıcağımı deyiverin bana. yoksa keygen falan bulcam. korsana kaçıyor azıcık :eek::cautious:
 
Daha önce kullanmıştım bu aleti, şu an hatırlayabildığım şey şu : kutunun içinde, parlak siyah bir kağıt üzerinde bir kod olması lazımdı. O kodu aşağıdaki verdiğim sitedeki kutucuğa yazıp, submit deyince M1 LE dahil free uygulamarının kodlarını veriyordu. Bahsettiğim kod yazan kağıt, kullanma kılavuzunun arasında da olabilir.

http://www.korg-license-center.com/
 
Son düzenleme:
Geri
Üst