Nova System Ile Sansamp Kombinasyonu

selam arkadaşlar setupumu baştan sona yeniledim şu an nova system ve sansamp gt2 kullanıyorum ama hala tatmin edici bir sonuç alamadım.. öncelikle nova'nın driveleri bana pek yetmedi açıkçası bu yüzden sansamp gt2 ile boost etmeyi denedim ama bu seferde sansamp sinyale kendi rengini verdi sanki nova aradan çıkmış gibi..
gerek novayı send return'den girip sadece efektleri kullandım gerekse sansampı aynı şekilde. şu an aklıma gelen acaba daha güçlü ve dolgun bir drive pedalı mı alsam yada başka neler denemem gerek fikirlere açığım ..
ve bunları sahnede amfisiz nasıl kullanabilirim DI-box almam gerekiyormu yada başka vs vs

sorularım bu kadardı saygılar
 
kullanmadım ama yorumlardan ve dinlediklerim kadarıyla söyliyim gt2 yeterince sert karakterli olduğu açık bence.
gt2 amfi modellemesii olduğu için gt'yi boost etmeyi denediniz mi?
Daha güçlü ve daha dolgun derken açıkçası gt2 üstüne ne kadar daha güçlülük ve dolgunluk katılabilir bilemicem, ekipmanınız gitarınız amfiniz ya da manyetikleriniz nedir ??
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
gitarım gibson les paul emg manyetikler var amfi olarak kafa kullanıyorum behringer v-tone ( mükemmel değil ama idare ediyor ) gt2 tonları biraz fazla parlak ve tiz gibi kalıyor ne bilym bazen daha sert ve güçlü drive tonlarınada ihtiyacım olabiliyor..
şu an sansamp send-returnden bağlı
nova ise inputtan bu şekilde kullanıyorum
 
:) gitar ve manyetikler iyi hocam güçlü drive için bir de sansamp gt2 eklemişsin kebap olmuş daha ne olsun
nasıl alamıyosun anlayamadım valla yani gt2 yetmesi lazım değil mi
kullanan arkadaşlar söylesinler daha iyi olur bende boş bulundum yazdım
send-return bağlantılarını iyi bilmiyorum, sansamp send -return'den bağlanır mı ????
 
Dostum yazdıklarından anladığım kadarıyla yaptığın olay şu; Nova --> Behringer pre --> SansAmp pre --> Power amp -->kabin şeklinde bunun yerine Nova System'i GT2 nin önüne bağlayıp direkt returne girebilirsin sadece Power katını ve kabini kullanıp daha verimli sonuçlar elde edebilirsin (bir dene derim başka bir sürü kombinasyon mümkün tabi umarım tatmin edici tonlar alırsın) :)
 
Geri
Üst