Konnekt 6 - Yardim

Merhaba değerli forum üyeleri ,

- Konnekt 6 ses kartı almış durumdayım . . bilgisayar bağlantısı için pc kasasında firewire kartı bulunmsı gerekiyormuş . malesef bende bu kart yok . . nereden temin edebilirim ? google da aradım .ancak bir kaç çeşit versiyon çıktı . tam olarak ne diye arattırmalıyım . nereden temin edebilirim ?

cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler . .
 
Firewire pci arabirimi gerekiyor, doğru almışsınız fakat via chipsetten çok ti(texas) chipset tercih etmeniz gerekiyor. Firewire Mac bazlı bilgisayarların arabirimi olarak geliştirildiği için bazı via chipsetler bazı anakartlarda aktarım problemi ve ses de çeşitli parazit sesler yaşatabiliyor. Problem olursa buradan yazarsanız. Konnekt6 çok kaliteli bir karttır, güle güle kullanın.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
teşekkür ederim . çok iyi bir alışverişle güzel bir stüdyo oluşturdum . biraz şans yardım etti . uygun fiyatlara temin ettim .

ses kartı - konnekt 6
mikrofon - rode nt1-a
klayve - m-audio keystation 49e
mikser - behringer xenyx 802

mikseri satmayı düşünüyorum . . bi faydasından çok zararı olacağını düşünüyorum . . bakalım yarın gelecek denemiş olacağım .
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
dediğiniz gibi firewire kart sorun yaparsa texas chipsetli bir kart alacağım . . bütçe meselesi biliyorsunuz . . inş sorun cıkarmayacaktır .
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #9
dip ses yapmaz inşallah . conderser mikrofonu ses kartına takıyorum o halde anladıgım kadarıyla . mikserden de müzik alıyoruz . . ya da klayveyi . . yarın olsunda yardımınızı rica ederim tekrar :):):)
 
hocam aynı ses kartından ben de kullanıyorum elimde ihtiyaç fazlası Texas chipsetli arabirim var. elden çıkarmayı düşünüyorum ihtiyacınız olursa mesaj atın
 
Geri
Üst