YaraBandı (Alt. Rock)- Ankara

mertcim şu beraber çıkacağımız sahne var ya pazar günü hani:)ondan bahsetmiştim hehe:)seninle ve kulla aynı sahneyi paylaşma fikri baya heyecanlandırıyo beni sakın bizden iyi çalmayın:)
hepimize kolay gelsin...:)
 
Yok efendim ne haddimize estağfrullah :p Çağlar'ın sınav haftası şu anda sadece 1 stüd yapıp konsere çıkıcaz. Bakalım ne olucak? :) Sizlerede başarılar arkadaşlar güzel bir konser olacağı kesin... 8)
 
aneph demiş ki:
12 Mayıs cuma saat 14:00 de Gazi Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Bahar Şenliklerindeyiz..
Endorphine ve Gryllus da 12 mayıs cuma günü GÜMMF'de :p
İlknurcum keşke başka bişi dileseymişin,bak aynı sahneyi paylaşsak dedin 2 katı oldu,2 gurubumla da ordayım :LOL:

Biziz'de de başarılar arkadaşlar
 
insuladaki resimler iyi çıkmamış yaaa.. :(
nese bizizde çektiririz resim artık onu koyarız..
furkan siz saat kaçta çıkıyosunuz??
 
Güzeldi ya. Eşlik ettik, yeri geldi dans ettik. Son şarkı bombaydı. Süper çalıyosunuz pamela yı. Sizler sahnedeyken şahsen ben eylendim. Playlist seçimi falan güzeldi bayaa. Neyse ne diyim başarılar arkadaşlar. Tekrar aynı sahnelerde olmak dileği ile efenim. :D
 
tebrikler arkadaslar...ilknur ilk stüdyoda izledigime oranla çok daha iyiydi...grup genel olarak uyumu henüz tam olarak yakalayamamis ama genede seyircileri eglendirdiniz...iyi çalismalar ve basarilar...
 
arkadaşlar öncelikle gelen ve bize destek veren herkese çoookk teşekkürler...bizizin sahnesi çok iyiydi bir iki eksiğe rağmen ben konser sırasında çok eğlendim ve sahneden göründüğü kadarıyla izleyenlerde eğlendi...grubun uyumu konusunda ömere katılıyorum ama ömercim daha pek bişey oturmadı grupta ben çok daha iyi olacağına inanıyorum...
özel olarak beni orada yanlız bırakmayan size dan emre ve yunus a kankim sanem e konserde eğlendiklerini bize gösteren ve morallerimizi yükselten kul ve stress grubuna-özellikle mert acan sercan hakan ve desaccorde den ömere- acayip teşekkür ediyorum:)
umarım çok daha iyi işler de yine beraber oluruz
sevgilerimleee...
 
arkadaşlar bu arada stress le aynı sahneyi paylaşmak gerçekten mükemmeldi...keşke erken ayrılan arkadaşlar gitmeyip dinleselerdi çok şey kaçırdılar...bundan böyle her salı biziz de çıkacaklar kardeş grup olarak ta duyurmayı borç biliriz:)
sizi seviyoruz başarılar...
 
ya şahane konserdı arkadaslar. ilknura tapınma fırsatını verdığınız ıcın tesekkurler.
yalnız bir daha promises çalmayın noolur. Daha iyi parcalar var hayatta.Ayrıca şahaneydiniz. Sizin yeriniz studyo değil sahneymiş valla.
Ayrıca izmirdeki anneme, kankam ilknura, babama,emmoğluma selamlar gornderıorm burdan :) (ithafen :))
 
Arkadaşlar merhaba ben yarabandının yeni davulcusuyum ilk programımızdı beraber çalışmak lazım daha iyi olucaz takip ederseniz hak vericeksiniz.... [/b][/quote][/u][/i]
 
arkadaşlar yorumlar süper yaaa..
çok mutlu oldum okuyunca..
~YaRaBaNdI~ olarak müthiş bi sahnede ii bi performans sergilediğimizi düşünüyorum (Promises hariç) :p .. ama yapıcı eleştirilerinizi bekliyorum..
 
emrecim ne demek ben sizinde vokalinizim tabi beraberde çıkıcaz güzel işlere imza atıcaz...
bu arada dumlupınar üniversitesinden arkadaşlara bi özür borcumuz olsun vakit darlığı nedeniyle şenliklerinde yer alamıyoruz fakat umarım seneye dört dörtlük olacak grubumuzla karşınızda oluruz
sevgilerimle...
 
daa yepyeni grubumuz 3. konserine de cikti sonunda.. biziz de sahne cok guzeldi, ortam guzeldi her sey iiydi yani..

ergin ve murat la 1 studyodan sonra sahne almamiza ragmen iyi sayilirdik ve insanlari eglendirmeyi basardik -ki zaten amacimiz da insanlarin çaldığımız şarkıları zevk alarak dinlemeleri..

ilknur un altinda yatan cevher bu konserde ortaya cikti :D bayan vokal olayi zordur ama olursa da guzel olur.. umarim cok daa ii olcak..

neyse ya iste bi konser daha boylece gecmis oldu.. oraya gelip dinleyen,destek olan herkese tesekkurler...
 
Geri
Üst