Digitech Rp 21d Hakkında....

Merhaba arkadaşlar herkese selam. Elimde digitech rp 21d mevcut. Baya önce almıştım ve kullanmaya hiç fırsatım olmadı. Uzun yıllar klasik gitar çaldıktan sonra 10 yıl gibi bir ara verdim şimdi yeniden elektro gitar çalmaya çalışıyorum. Gitarımda Jackson DK 2 Japon 1998 yılında almıştım. Merak ettiğim çok araştırdım bulamadım. Rp 21d nin kullanımı hakkında bana bilgi verebilecek arkadaşlardan yardım istiyorum. Amatör olarak gitarla uğraşıyorum bu alet beni idare eder mi ? Yoksa bunu satıp analog pedal yada line 6' nın pod 2.0 ' ını mı alsam ? Çok kararsız kaldım. Aynı zamanda bu aleti satmama değer mi ? İkinci eli ne kadar eder hiçbir bilgim yok. Alırken baya bir dolar bayılmıştım yalan olmasın da 1.000 $ civarındaydı. Tarz olarak klasik rock, heavy ve trash metal hard rock gibi bir tarzda daha çok çalmak istiyorum. Bilgi veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
 
Dalga mi geciyorsun @bravenewworld kardesim, cok kral bir alettir o. Profesyonel olarak ugrassan da yeter gitarla amator de, bir tek wah efekti yaramaz hepsi bu bence, pod 2.0 la falan ugrasma istedigin butun tarzlara yetecektir. Satmak istersen 400-500 liraya satacaksin mecbur valla billa yazik olur.
 
Ben de hem RP-20 hem de RP-21D var yani aktif kullanicisiyim. Bir bu eski digitechlerin bir de ADA-MP1/2'lerin drive tonlarini hala cok az alet yakalamistir bence. Sen kafayi bunu sahlandiracak bir amfi almaya yor. Mesela Tech 21 trademark veya powerengine falan. Eger daha iyi bir amfi kabin kombinasyonuna sahipsen zaten olay tamamdir bence.
 
RP-20 ve 21 gerçekten iyi cihazlardır. Ama zayıf noktaları da var: İyi bir poweramfi-kabin ikilisine ihtiyaç duyarlar. Analog pedal gibi amfinin önüne takamazsınız. Ayrıca iş kayıda geldiği zaman POD kadar başarılı değildirler.
 
Geri
Üst