Marshall Ma-50 H Nasıldır?

Arkadaşlar kuzenim kendine amfi alacak. Marshall MA-50 H almayı düşünüyor ama kararsız kaldı bunu alsam mı diye.Bu amfiyi kullanan var mı aramızda? Kalitesi nasıldır bilen varsa bilgilendirirse çok memnun olurum.
 
Sayin @darkmare12, gazete manseti seklinde yazmak yerine, Braille alfabesi ile yazsan gorme engellilere daha cok faydasi olur, obur turlu bu kadar buyuk fontlar sadece bizim goren gozumuze zarar...:) Bu arada o paraya tertemiz ikinci el JCM 2000 DSL veya TSL alabilir, ve hatta bence oyle yapmali. Uzakdogu Marshall'lar caiz degildir, Ingiltere uretimleri ile benzer kalitede olmadiklari da asikar. Illa uzakdogu bir amfi alinacaksa jetcity diyecektir bu fani.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
Büyük puntolarla yazdığım için özür dilerim.Bu JCM ve TSL serisi biraz pahalı ve benim bu MA50H sıfır fiyatı 1350 buldum.Onun için nasıldır ve memnunmudur onları merak ediyorum.Ayrettende JCM ve TSL serisini 2.el bulmak zor oluyor
 
bende 50c var ve sırf clean channelını kullanıyorum, önüne catalinbread sft koyuyorum ve çok hoş sonuçlar alıyorum. Gain channelı hiç hoşuma gitmiyor, çok güçsüz, zaten fuzz pedalları kullandığım için gerek duymuyorum, fakat internette lambaları ve speakeri değiştirilince çok güzel sonuçlar alındığı yazılmış. burada speaker farkını görebilirsiniz:


bu da öyle dursun izlersiniz
 
evet. tabi bazı sitelerde fx looptan mid boostlu bir booster ekleyince (ts olur, mid boost konumunda bir eq olur) od channelın düzeldiği yazıyor onu da deneyebilirsiniz lambaları değiştirmeden önce
 
Geri
Üst