Enstrüman Kablosu Için Konnectör Tavsiyesi

Gitar kablosu ve pedal ara bağlantıları için sommer kablo xxl aldım hallettim. Şimdi sırada mono konnektörler kaldı. Nuetrik uçlar var fakat 13 tl gibi adet fiyatları var. Audiophile diye bir marka gördüm oda iyiymiş ama tam bilmiyorum az biraz daha ucuz . 30 adet gibi alacağımdan fiyatlar acaip uçuyor. 10 civarı pedala kalitesiz kullanırsam sinyali düşürür sanırım ü yuzden iyi birşey almak lazım. Önerebileceğiniz fiyatı makul kendisi iyi bir uç var mı? Yoksa yinede nuetrikten şaşma mı dersiniz?
Birşey daha sorayım malum gitarların bile sahteleri varken bu nuetriklerinde muhakkak vardır diye düşünüyorum. Gerçeklerini nasıl anlarız yada alacağım guvenilir bir yerde önerebilirmisiniz. İstanbuldayım.
 
Ben çok farkedeceğini düşünmüyorum, zaten kablonuz iyi, önemli olan öncelikli olarak kablo kalitesi ve lehim işçiliğidir. Bütçenizi sarsmayacak birşey almanız yeterli, Nuetrik almanıza gerek yok zaten sahteleri oldukça fazla dolaşıyor ortada. Kalite ancak çok yüksek uzunluklarda ve balanssız bağlantı var ise bozulur, ara kablolar zaten 15cm, gitar kablonuzda 3 metre olsa, 4-5 metreyi geçmezsiniz. Her durumda balanssız bağlantı yapacaksınız, gitar sistemleri zaten balanslı desteklemez, her pedal sonrası empedans değeri düştüğü için çok sorun da olmaz.

Dediğim gibi lehim işçiliğine dikkat, kötü lehim işçiliği en iyi parçalarda bile problem çıkartır.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
cooldog her pedal sonrasi empedansin dusmesi tam olarak ne demek? Tek drive pedali bagladigimda ses guclu geliyor, fakat birkac pedal daha ekledigimde sesin biraz sonuklestigini goruyorum. Empedans dusmesi bumu oluyor? BUnun icin bufferpedal kullanmalimiyim sesi korurmu? Empress buffer almayi dusunmustum bir ara sonra vazgectim.

Tugbert amphenol du galiba yalnis hatirliyor olabilirim. Avusturalya urunuydu. Yukarda yalnis yazmis olabilirim.
 
Geri
Üst