Çare

shamrock demiş ki:
Bugün çare tv'yi izledim,uzun zamandır bu kadar eğlendiğimi hatırlamıyorum.Hepinize teşekkür ederim, moral bozukluğuna birebirsiniz:)VİVA ÇARE!!!
:) :) Çare Tv gerçekten bizim beklediğimizden çok daha büyük bir hale geldi ve en önemlisi de bunu ilk yapanın Çare olması.Bu bizim için gerçekten büyük bir kıvanç kaynağı.Ayrıca sizlerin beğeni dolu tepkileriyse bizi daha da bir mutlu yapıyor.Bizi izlemeye devam edin :) :)
 
Biz müptelasıyız zaten Çare Tv. nin... Başından kalkamıyoruz yaaa ! Bu günkü kişilik testi kopardı beni valla :D Herkese tavsiye ederim.. Milas konserine gelmeyi çok istedik ama aksilik işte...Neyse bir dahakine inşallah..
 
lockpick demiş ki:
Firewall demiş ki:
Arkadaşlar haber vermek istiyoruz ; Çare Tv. haftaiçi hergün 19 : 30 da canlı yayında www.grupcare.com
dün çare tv yoktu,hani her gündü :?:
Evet ! Dikkatinizi denedik ve gözünüzden hiçbişeyin kaçmadığını anlamış bulunuyoruz arkadaşlar :D :oops: Ya şaka bir yana teknik ve taktik bir sorunumuz var onu halleder etmez Çare Tv. hızla yoluna devam edecek hiç merak etmeyin. Sizi Çare Tv. siz bırakmayacağız...
 
Ya Bi türlü izleyemedim şu Çare tvyi. İşler güçler malum sen biliyosun sevgili Firewall. Şu bodrum işi bi bitsin kasımda müptelası oluruz hatta konuk bile oluruz belkim :) Hadi kolay gelsin babalar tekrardan başarılar...
 
Alive-bass demiş ki:
Ya Bi türlü izleyemedim şu Çare tvyi. İşler güçler malum sen biliyosun sevgili Firewall. Şu bodrum işi bi bitsin kasımda müptelası oluruz hatta konuk bile oluruz belkim :) Hadi kolay gelsin babalar tekrardan başarılar...
Bekleriz babacım bekleriz :D Sizi bi konuk alalımda görün bakalım Çare Tv. stüdyosunun haşmetini inşallah :) Kasım diye not aldım :LOL:
 
İnşallah şu teknik sorunu halletmek üzereyiz arkadaşlar..bu hafta içi Çare Tv tekrar yayında.. ilk yayın tarihini burdan duyuracağım ,, binlerce özür !
 
Arkadaşlar çok eğlenceli bi programdı,bu kadar çok arayan olucağını tahmin etmemiştim açıkcası,Serhat kafana tokmağı yiyeceksin sandım bi ara :D 1 saat nasıl geçti anlamadık arkadaşlarla,daha çok tv de görmek istiyoruz sizi.Klip ne zaman yayınlanıcak hade artık yaw :!:
 
Bizde çok eğlendik yaaa! Ama bende bi an tokmağı kafama yiycem sandım 8O Hakikaten çok arayan oldu bu arada, biz de beklemiyorduk çünkü daha ikinci programıydı bu pijama Tv. nin.Bu arada eski davulcularımızdan Timur arayarak çok hoş bi sürpriz yaptı bize,çok sevindik sesini duyduğumuz için..
 
evet yaa bide klip olayını söyleyeyim ; Seyhan Müzik bir çok firmaya göndermiş klibi bu sabah itibariyle arkadaşlar bu da demek oluyor ki, bir hafta içinde dönmeye başlıycak inşallah .. :dans
 
Geri
Üst