Defakto (Nu-metal & Hardcore) - Ankara

Eylül 2005 te kurulan grup, nu-metal ve hardcore tarzında coverlar yaparak başladı. Beste çalışmalarını da sürdürmektedir. Grup elemanları geçmişte çeşitli gruplarda yer almışlar ve Ankara da bar ve okullarda sahne almışlardır. İlk konserimiz 7 Nisan 2006, saat 17.45 te Bilkent Üniversitesi Marmara da gerçekleşmiştir. Yorumlarınızı ve düşüncelerinizi bekleriz.

Grubun Kadrosu:

Vokal – Volkan (endlesshate)

Elektro Gitar - Berk (wolfram_23)

Davul – Hakan (MeSSiaH_sic)
 
müzik kulübünün sabotajlarına rağmen marmaranın amuga goymuş konserdir. Gayet postmodern bir seyirci kitlesine sahip olan konserde :D vokalin ve gitaristin yaptığı haywani atlayışlar milleti azdırmayı bilmiş, grubun ilk konseri olmasına rağmen herkesin beğenisini kazanmıştır. Ankaraya hayırlı olacak bir grup daha, başarılar diors 8)
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
pengu demiş ki:
müzik kulübünün sabotajlarına rağmen marmaranın amuga goymuş konserdir. Gayet postmodern bir seyirci kitlesine sahip olan konserde :D vokalin ve gitaristin yaptığı haywani atlayışlar milleti azdırmayı bilmiş, grubun ilk konseri olmasına rağmen herkesin beğenisini kazanmıştır. Ankaraya hayırlı olacak bir grup daha, başarılar diors 8)

en başta teşekkürler, müzik klübünün suçu yoktu olayda aslında. Bizim konser sırasında olan başka bir organizasyon yüzünden biraz kısa kesmek zorunda kaldık. Organizasyonlar çakıştı ne yapalım biz elimizden geleni yaptık diye düşünüyorum. Önümüzdeki konserlerde görüşmek üzere.
 
Pengu muzik kulubu konseri sabote falan etmedi, aksine Defakto muzik kulubunun etkinligi olarak Tabldot restaurant'ta konser verdi. Ayni zamanda kampusun baska bir yerinde etkinlik oldugu icin boyle bisi yapilmak zorunda kalindi. Muzik kulubu Defakto'yu sabote etmek istese bu konseri vermelerine musade etmezdi. Bilip bilmeden ahkam kesme lutfen.
Herneyse Defakto, acil isim oldugu icin konserden erken cikmak zorunda kalsamda basta grubunuzun enerjisi ve hareketliligi icin tebrik etmek istiorum. Umarim konserleriniz hizla devam eder. Tekrar tesekkurler Bilkent Muzik Kulubu olarak.. Gorusmek uzere
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
15 Nisan Andaç Rock! Açılış Konseri

15 Nisan Cumartesi günü Andaç Rock! Açılış Konserinde sahne alacağız duyurulur. Ayrıntılar kesinleştiğinde yine burdan bildireceğiz.
 
Andac Rock! 15 Nisan Cumartesi
Açılış konseri saat 1,30 kapı açılış olmakla birlikte Defakto'nun kesinleşmiş olduğunu bildiririm herkes davetlidir...

Andac Rock!:Konur2 de Megapol sinemasının 2 yanında...
 
afis6ro.jpg
 
beyler bugün çok başarılıydınız (özellikle slipknot çalarken dumur oldum..ankarada bi grup slipknot çalıyor :) core kardeşlerim benim :) )
gerçektende sound da çok güzel geliyordu döktürdünüz...ellerinize ağzınıza terinize sağlık
başarılarınızın devamını diliyorum
 
volkan andac rock sahnesini kıramadın...cok uzüldüm...
:D
harbiden cok saglam olmuşsunuz..ben de herkez gibi cokk keyif aldım..süperdiniz.....
terinize saglık..
 
Defakto,

elinize, ağzınıza sağlık...oraya gelip, önce beni sonra tüm dinleyenleri mutlu ettiniz...tekrar tekrar teşekkürler..

ve volkan, kusuruma bakma keşke davulda sorun çıkmasaydı da left behind'dı da dinleyip çoşsaydık... Bi dahaki sefere artık :)
 
ben de basçıları punkçuymuş diye duydum, oldskul hardkor neyim de seviyomuş... ilginç bi karma olmuş, bu grup iş yapar .)

bi de sadece left behind değil, soulfly _ eye for an eye, coal chamber _ loco, deftones _ bored , drykill logic, sick of it all falan var imiş de çalamışlar işte

bi taraftan da şu konserleri sağ salim atlatıp bestelere girişeceklermiş, merakla bekliyoruz. :)
 
Andaç a ve Reşit abiye çok çok teşekkürler. Messiah ın ve exponodogsbody nin de söylediği gibi daha çalmak istediğimiz ama çalamadığımız parçalar oldu şansızlık işte... Biz çok zevk aldık çalarken. Gelen destekleyen herkese teşekkürler...
 
ulan birsürü grup gördüm ama bu kadar mütevazi bi müzisyen tanımadım..keşke açılışta tüm playlistinizi çalabilseydiniz... neyse andac'ın yolu uzun...daha nice konserler yapacaz orda!!!

de mi la volki...
 
Acep bu grubun 2 elemanı eski Barkod elemanı mı? Eğer öyleyse Kağan Bey size başarılar dilerim! Playlist'e Hatebreed'de eklerseniz daha iyi olur gibi...

Alper-Çankaya Üni. Hazırlık,bi dengesizle aynı bölümden :D
 
Geri
Üst