Defakto (Nu-metal & Hardcore) - Ankara

Şu anda kadro tam oturmuş değil. İkinci gitarist için Burak, kalıcı bassçı olarak da Mehmet'le görüşüyoruz. İkisi de tam olarak gruba adapte olduktan sonra, şu anda sadece ilk gitarının ve sözlerinin yazılmış olduğu şarkımıza yoğunlaşacağız ve haziranın ortasına kadar bitirip, kaydedeceğiz.. Sadece sağlam şarkıları coverlamak değil, sağlam şarkılar da yazmak istiyoruz ve yazacağız da.. Gelecek sezon adımızı daha çok duyacaksınız :)
 
Yeni ikinci gitarımız Burak ve yeni bassçımız Mehmet bugün itibariyle Defakto'ya katılmışlardır!Yakında bestelere başlıyoruz! Çok acaip şeyler çıkacak, çok..
 
Videolar pek beğenilmedi heralde hiç yorum yok :) neyse biz çalışmaya devam ediyoruz konser planları var bakalım yakınlarda gene sahnede olacağız. The_Bizkit çok sağol umarım bigün aynı sahneyi paylaşır birlikte eğleniriz. Görüşmek üzere.
 
Ya biz ne talihsiz grubuz ya... Basçımız gruptan ayrılmıştır acil basçıya ihtiyacımız var ilgilenenler benle özel mesaj yoluyla iletsin eleman arama bölümünede başlık bıraktım. Görüşmek üzere.
 
merhabalar,
şimdi dinledik ve izledik sizleri..
slipknot ve coal chamber çok şık olmuş,gitar tonlarını iyi çekmişsiniz, davulcunuz da gayet başarılı bi'kaç kere ritim kaçırması dışında
bass pek duyulmuyor kayıttan herhalde,
vocali slipknot ve coal chamber a çok yakıştırdım.
yalnız en çok merak ettiğim cover olan deftones tam bi'hayal kırıklığıydı :?
ama gün geçtikçe daha iyi olacağınızı umuyorum ve sizi destekliyorum
____________________________

VOCAL_REDHANDED
Her perşembe 22.30 Tunalı Gölge
 
Geri
Üst