Irem Derici Parçadaki Kemanlar?

İrem Derici - Sevgi olsun taştan olsun parçasındaki kemanlar çok başarılı acaba canlı keman mı çalınmış yoksa vsti ilemi yapılmış bilgisi olan varmı. Vsti kullanarak yapıldıysa hangi vst ile yapılmıştır?? aradığım tonlar bunlar çünkü bilen kişiler yardımcı olursa sevinirim. Kemanlarda miroslav kullanıyorum fakat bu şekilde vurucu kemanlar yok daha çok orkestral olduğu için istediğim verimi alamıyorum. Kısaca hangi vsti ile bu tonları alabilirim yardımcı olur musunuz?
 
Gerçek keman olmasa bile VST ile de yapılabilir. Şöyle ki, Native Instruments'ın Kontakt veya Spectrasonics'in Omnisphere yazılımı gerekiyor. Sonrası, tıpkı Superior Drummer veya Addictive Drums'ta olduğu gibi ses örnekleri kütüphanesi edinmek.

Mesela bende Kontakt 5 ve Viyana Filarmoni Orkestrası'nın Senfoni Kütüphanesi mevcut.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #7
vst yi edindim. ancak parçadaki o seslerdeki istediğim tonu bulamadım yani sanırım bazı yerleri canlı çalınmış çünkü arada bazı kemanların tonu orada çalındığı gibi duyulmuyor. evet çok kaliteli bir vsti çok güzel klasik müzik yapılabilir ben daha türk kemanlarının tonlarını almak istiyorum kısaca istediğimi elde edemedim bununla :( aradığım şeyi bu tarz vst lerde kemanların stacc olanları bir miktar karşılıyor yani daha vurucu dolgun geliyor ama stac lar uzamadığı için melodinin devamında kullanamıyorum
 
Son düzenleme:
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #8
örneğin tuğba ekinci - hadi kızım parçasında da kemanlar var bunlarda mı vst ile yapılmıştır? resmen türk işi keman çalınmış arkada bunlarda canlı değilmidir?
 
Geri
Üst