sesi müzikten ayırabilirmiyiz

A

aydd

arkadaşlar sesi müzikten ayıran program varmı yüzde 80 e kadar ayırabiliyomruşuz programla böle program varsa palaşırmısıınz arkadaşlar ismi nedir
 
karaoke programlarini arastir.

yanliz o programlar vokalden ne kadar göturuyorsa ayni frekans araligindaki diger sazlardan da bi o kadar goturuyor.

yilbasi gecesi evde karaoke yarismasi duzenleyecem eylenicez diyosan ne ala :) profesyonel amacli kullanacam diyosan pek işe yarar seyler degil.
 
vokalin center kaydedildiği şarkiları çok da başarılı olmadan ayırabilen programlar var fakat kalite epey bir düşüyor.eğer vokal ise almak istediğin o parçayı internetde acapella olarak aratmanı tavsiye ederim,yok enstrümanları istiyorsan midi sini aratarak cubase yada reason gibi bir programda ayırabilirsin.
 
bende makinası var. alesis vocal remover . kayıttan once başka sarkılarla cdlerin orjinal olması cok onemli ve mp3 calışmıyor. mukemmel egzersizler ve hatta babam hobi olarak şarkı soyler o kendine bi sürü cd alır ben silerm o üstüne iyi bir eq ve condanser mic ile söyler cd ye basar arabasında dinler kullanmayı bildikten sonra iyi aletlerdir. ancak program olarak kullandıgımda makinanın yanından gecmiyor.
 
olur kardeş Cool Edit Pro' nun son sürümünde var. favorites__ vocal remove diye bir secenek var. onu dene
 
slm

sesi müzikten ayırmak yerine kendi alt yapılarını yazmanı tavsiye ederim dostum.daha öğretici olur diye düşünüyorum..
 
valla korsan olayınıda geçtim hiç bi şekilde birebir vokali çıkarıp müziği aynen bırakan bi program yok (en azından ben bugüne kadar hiç görmedim ) çünkü öyle bişi olsa herkes bütün parçaların instrumental halini çıkarıp satar, üstüne okur vs.. vokalle sesi ayıran programlarda müzik kalitesi ve bazı sesler kayboluo bozuluo yani. yinede kendi çapında üzerine okuyup çalışmak için işini görcek kadar adobe ta falan vocal remover ile bişiler yapabilirsin ;)
 
Gerekli miktarda silmek mümkün değildir. Öyle olsa zaten vokal yerine gitarı, davulu, solo gitarı, bası da silebilirdiniz. Öyle birşey olsaydı şu anda belki de dünyada en çok satan plugin olurdu. Eğlencelik patlamış mısırla karaoke için yapılabilinecek programlar yukarıda bahsedilmiş.
 
bu birazda şarkının kaydınada bağlı tabi. mesela baslar ve tizler bazı şarkılarda tek kanala daha ağırlıklı veriyo ve bazı karaoke programları çok net bi şekilde ayrıyo...ama tabi ne kadarda olsa kayıp oluyo..
 
evet aslında iyi bi prog. olsa iyi olurdu.Aslına ben biyerlerde rastlamıştım. Gitar Soloları Dersleri veren sitelerde orjinal hali ile Notaları fln beraber verip Sesi Kayıttan ayırmışlardı.Tam Aklımda değil
 
Valla Benim bi kulaklığım vardı, içindeki tel kafayı oynatınca temassızlık yapıyodu.Temassızlık yapınca o albüm için o kanalda kaydedilmiş sadece tek gitarı veriyordu(genelde ritm).Diğer enstumanların sesi ise sanki stüdyo'da kapının öbür tarafındaymışsınız öyle duyuyormuşsunuz gibi geliyordu... Notasını bulamadıgım bir sürü şarkıyı bu sayede çıkardım...
 
Geri
Üst