Cleartone Telleri Hakkında Düşünceleriniz

Merhabalar ahali,

Ben gitara başladığımdan beri Elixir Anti-Rust tel kullanıcısıyım. Baritone gauge tellere geçtiğim zamanlardan bugünlere geldikçe tellerimi hep kalınlaştırma ihtiyacı duydum. Elixir 12-68 baritone set kullanmaya başladım ama Türkiye'de bu set olmadığından yurt dışından getirtme yoluna başvurmak zorunda kaldım. Anti-Rust takıntısı olması nedeni ile de başka tellerle 1 ya da 2 günden fazla çalamıyorum.

Bugün MyDukkan'da dolaşırkene ClearTone diye bir marka gördüm. Açıklamaları okuduğumda bu tellerin de nickel plated olduğunu, uzun süre paslanmadığını hatta kaplamasının çok ince olmasından dolayı kaplamasız tellerin hissiyatını verdiğini ve bobinajlı tellerin de soyulmadığını okudum.

ClearTone hakkında tecrübesi olan arkadaşlar var ise, ClearTone teller Elixir gibi zor paslanan, uzun zaman ton kaybetmeyen ve açıklamaları doğrulayan özelliklere sahip olup olmadığı sorularını onlara bi sormak istiyorum.

Teşekkürler.
 
Bak yeğen, ıslak havluyla kulağına kulağına vururum senin :D Ellerini yıkamadan çalarsan, çaldıktan sonra tellerini temizlemezsen, olacağı bu. Ondan sonra vay efendim "2 gün dayanmıyo". Hadi ordan! :)

Bak mani bile yazdım sana :D

Ne Elixir bilirim, ne de Cleartone
Önce kuru mikrofiber
Fast Fret en son
Aylarca ne paslanma, ne de korozyon...
Ne Elixir bilirim, ne de Cleartone
 
Heavy monster serisini kullanan var mı? Ömrü nasıldır, hatta ömür-ton oranı nasıldır? Kaplaması parçalanıp dökülür mü? Son olarak bu mavimsi paketten bir farkı var mı diyeyim, eğer bir farkı yoksa o mavimsi paketle pek iyi anılarım yok zaten.
 
Geri
Üst