Nora (Alternative/Metal) - Ankara

Selamlar

İlk iki şarkıyı dinledim MySpace'de.
Sanırım tarz olarak Evanescence tadı yakalamak istemişsiniz yada ben öyle algıladım. Bu genel olarak İskandinav soundu da olabilir, bilemem. Bu anlamda başarılı kayıtlar olmuş.
Enstruman performansları ve (MySpace'in ses kalitesini düşürmesini saymazsak) tonlar ve miks gayet iyi geliyor kulağa.

Ancak...

Beni lütfen mazur görün ama sürekli kafa sesiyle vokal yapan bayanlar (ve Aaron Neville gibi baylar) bende maalesef çok olumsuz duygular uyandırıyor.
Vokalist arkadaştan ve sevenlerinizden bu yorumum için özür diliyorum. Bunu kişisel tercih olarak alabilirsiniz, yeter ki samimiyetimden şüphe duymayın.
Vokal tarzı üzerinde en azından bir kere daha düşünmenizi tavsiye ediyorum. Son söz elbette sizindir.

Bu kadar emek harcanmış çalışmalar için sizi tekrar kutluyorum.

Sevgiler
MG
 
Desteğin ve eleştirilerin için çok sağol murat abi.Vokalimizi beğenenler var beğenmeyenler de var herkesin zevki farklı farklı seninde dediğin gibi.Şöyle bir açıklama yapabilirim.Vokalleri davulcu ile ben yazdığımızdan zaman zaman Gül söylemekte zorlanmakta bunu son bestelerde fark ettik ve vokalleri Gül ile beraber yazmaya başladık yeni bestelerde böyle bir problemin kalmayacağını düşünüyoruz.Tekrardan sağol ;)
 
Radyo Hacettepe'nin sizler için hazırladığı Cumartesi gecesi eğlencesine davetlisiniz!!

Queen Tribute A Kind Of Magic ve sürpriz hediyeler için 17 Ocak Cumartesi@Dib Sahne 'de buluşalım!!
 
1martdibsahnelq2.png


Uzun süredir ilk defa konser veriyoruz.Bu konser cover çalmayacağımız sadece beste çalacağımız ilk konser olucak.Bu özel konserde hepinizi aramızda görmek istiyoruz.Desteklerinizi bekliyoruz...

NORA
 
Şarkılarınız çok güzel gerçekten özellikle "Adını Her Duyduğumda" ve "Kıyamet" adlı şarkılarınız gerçektende iyi...Şarkılar biraz bana Evanescence havası verdi :) başarılar...
 
Geri
Üst