D'Arch(Senfonik-Melodik Metal) - Ankara

Pek uzun kalamadık konserinizde kusura bakmayın arkadaşlar. Ama izlediğim kadarıyla başarılıydınız. Başka zaman daha uzun izlemek isterim. Ellerinize, sesinize sağlık :)
 
Ekipman desteği yüzünden çok alakasız bi sonuçta sizi dinlemiş oldum ki , iyi ki de dinlemişim.9 kişinin sahnede bu kadar güzel müzik yaptığını görmek güzel.Ufak tefek aksaklıklar herşey de olur , önemsencek gibi değildi bence...Kadroyu çok iyi oturtmuşsunuz çok daha da iyi olabilir.İlerideki konserlerinizi de izlemek isterim.

Başarılar 8)
 
lichking23 demiş ki:
Güzel konserdi arkaşlar (ne kadar sonuna kadar kalamasamda). Özellikle grup uyumuna hayran kaldım, başarılar arkadaşlar, görüşmek üzere.
Teşekkürler lichking :) cidden ardarda 2 konserden sonra artık ezberledik birbirimizi ve yolcu konseri bizim için alişkanlık gibi bir şey oldu :)
zaten yolcu bar evimiz gibi 2-3 ay kadar program yaptığımız için yabancılık da çekmedik. Güzel bir konser oldu devaminda yine sizlerle sahne almak dileklerimle bu arada organizasyonda görev alan arkadaşlara teker teker teşekkürlerimi iletmek isterim.Saolsunlar bizimle alakadar olmaya çalışan insanlari direk uzaklaştırdılar ve ayrıca gerek yokken bile çok çok özür dilediler saolasunlar güzel temiz aksaklık olmadan güzel bir konser geçirdik.
Herkese teşekkürler.
 
Bronx demiş ki:
Ekipman desteği yüzünden çok alakasız bi sonuçta sizi dinlemiş oldum ki , iyi ki de dinlemişim.9 kişinin sahnede bu kadar güzel müzik yaptığını görmek güzel.Ufak tefek aksaklıklar herşey de olur , önemsencek gibi değildi bence...Kadroyu çok iyi oturtmuşsunuz çok daha da iyi olabilir.İlerideki konserlerinizi de izlemek isterim.

Başarılar 8)
Teşekkürler Mert'cim :) Güzel yorumların ve dileklerin için teşekkür ediyoruz.
Bu arada kadronun iyi olması konusunda direk yardımlarını bekliyoruz haberin olsun :p
Görüşmek üzere...
 
Güzel yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Grup uyumu önceleri gerçekten bir sorun oluyordu. Ama Müziğin ötesinde arkadaşlık da işin içine girince ve insanlar birbirini tanıyınca sorun kendiliğinden halloldu. Zaten mekana da hiç yabancı değildik. Gerçekten fatihi dediği gibi Yolcu bir nevi ev gibi oldu...

Ses sistemiyle ilgili sorunlar her zaman oluyor hatta bu sefer pek sorunlu olmadığını da söyleyebilirim. Umarım dinlerken zevk almışsınızdır. Bir dahaki sefere kafa salladığınızı da görmek isteriz. :) Bunu görmek o kadar çok şeye değiyor ki...

Bir başka organizasyonda görüşmek üzere...
 
SuicideMachine dostum teşekkürler güzel yorumların için bu arada zil takımı için de ayrıca teşekkürler bizim arkadaşların hatasini kapatmama yardımcı olup bir aksaklığa meyil vermediğin için ;)
 
iyi performanstı arkadaşlar elinize sağlık... bu arada son şarkıdan önce yaşanan sorunu görmezden geldiğiniz için organizasyon olarak ayrıca teşekkür ederiz... tebrikler, başarılar...
 
ilk olarak şans eseri trt de isledim ve hayran kaldım (fatih söölemiştim sana hatırlarsan) , desert storm da çok başarılı olmus, canlı olarak dinlemeyide çok isterim ;) görüşmek üzeree :) başarılar :elsalla
 
aaaaa ipeeeeek :) bi biz izleyemedik zaten o trtr de deki gösterimi :D o kadar ter döktük çekimler için sonra sen programi kaçır olacak şey mi :D neyse evet bu aralar tekrar bi konserimiz olacak gibi artık orada görmek isteriz seni ;) ben sana haber ederim teşekkürler güzel yorumların için :)
 
Bir konser haberi daha :) tam kesin olmamakla birlikte
20 mayıs akşami evimiz gibi bildiğimiz Yolcu Bar'da
sahne alacağız.Gelişmeleri yine buradan vereceğim. ;)
 
Geri
Üst