Epiphone Les Paul 100 Için Manyetik Önerisi

Öncelikle merhaba arkadaşlar.. Şu anda setupumda epiphone les paul 100 gitarım var. Ama Gibson Les Paul Custom aldıktan beri diyorum ki şu epiphone neden gibson gibi olmasın . O yüzden bu aletin manyetiklerini değiştireceğim. Seymour Duncan düşünüyorum ama emin değilim tavsiyelerinizi bekliyorum:)
 
Bi laf var hani "kaynatma katranı olmaz şeker" diye. Hah işte burda katran lp100 şeker gibson. Uğraşma yani. Bu arada di marziolarda ellerinden öper : ):D:D
 
Bence sapa SD phat cat p90 gibi bişey takabilirsin. Köprüye de değişik modları (out of phase, series/parallel , coil tap) olan bi manyetik takabilirsin. Hani madem 2 humbuckerlı gitarın var, niye benzer karakterde bi gitarın daha olsun ki :)
 
selam arkadaşlar :) Öncelikle özür dilerim uzun süredir giremiyorum. Arkadaşlar dayanamadım ve epi'ye emg set taktım :) sonra marshal valvestate 100 kafa+kabin amplifikatörümle denedim. Sonuç muhteşem oldu :) Köprü manyetikte koyu ve dolgun cleanlar ve muhteşem bir drive :)
Şahsen bana harika geldi:) Dün de sahne yaptım bu gitar ve marshall'la harika tonlar çıktı :) Şu anda gibsondan daha çok çalıyorum :) ama full lambalı bir amfim olsaydı o zaman daha güzel tonlar olurdu :)

Saygılar
 
Geri
Üst