Cort EVL k6 Hakkında

k4'ün babası..çok iyi bi gitar üzerindeki şekiller yüzünden elime bile almam:)ama iyi gitardır,k4'ü kaça katlar bilinmez.paran varsa al tabiki.760 dolar hemen hemen tam fiyatı.o kadar varsa al bence:)
 
jackson dkmg yi 1300 ytl ye alan biri olarak bu fiyatı bile çok pahalı. arkadaşın dediği gibi yenilen kazıklar bağışıklık yapınca ucuz geliyor ama hiçte ucuz değil. şayet ben evl k6 yı alacaktım 1050 ytl ye yani 700 dolar gibi bi şeydi ama laylay daha ucuzluk yapıp dkmg yi 1300 e verince japon bi gitar almaya karar verdim.
 
Eğer illa floyd roselu olsun demiyorsan kx1q katanayı da öneririm tonları çok hoş sert müziğe de gider sanırım ben denemistim müzik markette ama çalan daha iyi bilir tabi.
 
Ben K6 kullanıcısıyım gayette memnunum gerçi çok uzun zaman oldu 3 yıl önce flan aldım halada kullanıyorum.Lakin floydrose'a çok abanmamak lazım ibanez edge'ler gibi değil tabiki.
 
Arkadaşlar konu hortlamış olacak ama, bu gitarı almayı düşünüyorum. MyDukkanda 2000 TL gibi bir fiyatı var. Schecter Demon 6 FR ile bunun arasında kaldım. Günümüze göre değerlendirdiğinizde hangi gitarı tercih edersiniz?
 
Geri
Üst