Eren Kömürlü(enstrumantal)-Ankara

jokermg demiş ki:
Arkadaşlarına selamlar :)

Sizleri bir nebze neşelendirebildiysem ne mutlu bana :D

Eren'e anlatmaya çalıştığım ama kendisinin anlamak istemediği konuların çok güzel bir örneği şu aralar Bijen kardeşin forumunda yaşanıyor.
Diğer bir örnek ise Erkan kardeşin forumu.

Bu arkadaşların başarıları ve yaptıkları başkaları tarafından dile getiriliyor, takdir ediliyor ve büyük sevgi/saygı topluyor.

Aradaki farkları umarım Eren kardeşim de değerlendirir ve anlar da hayatına yansıtır.

Müvekkilinize sevgiler :)
MG

Doğru :)
Erman Baykan olacaktı yukarıda "Erkan" derken sözünü ettiğim. Dil sürçmesi :)

Sağol.

MG
 
Mayıs ayı içerisinde bir video çalışmam olacak...
Önümüzdeki konserlerimiz hakkındaki ayrıntıları yakında açıklayacağım..
 
ereni bizi kendinibilmez bi sekilde tehdit etmeye kalkistigi için sevmiyorum...ama 2.forumdan sonra sirf kilçiklik olsun diye msg atmaktda ayip geliyor gene gereksiz msglarla doldu forum sevmeyen sevmesin ama provokede etmesin ayip...
 
3. demo ile ilgili afişi gördüm. Yakın zamanda edinip dinlemek istiyorum çalışmalarını. İnternete de koyacakmısın yoksa illa ki gidip CD almamız mı gerekiyor. Evden pek çıkmıyorum da :)
 
francium ne demek? duyduğum en bayat rezalet davul yazımı ve tonları.. gitar partisyonu da "10 adımda metal müzik öğreniyorum" kitabından alıştırmalarla dolu...
nedir ki bu? gitar sporu mu? olimpik mi?
 
diskodisko ne berbat bi isim,şaka grubu gibi,eglencelik müzik nasıl oluyor? gelenler göbek mi atıyor ?neden dalga geçiyosun "10 adımda metal müzik öğreniyorum"gibi ?sen daha mı iyisin ?pazarları metallicanın alt grubu mu çıkıyosun backstagede ?
 
tartışmaya gerek yok.Zaten beğenen beğenir beğenmeyen de iyi bi eleştiri yapar ve biz de eleştiriyi kabulleniriz.

Sevgili İlter demodaki parçalar zaten vardır sende.(Francium,ayrılırken,Çelişki).Belki çelişki olmayabilir bi ihtimal ama onuda nete astım sonuçta vardır sende...

Önümüzdeki ilk konserimiz 28 Mayıs Pazar günü gerçekleşiyor...
 
Bu arada jokermg yukarda
başarılarının başkaları tarafından takdir edilmesi saygı toplanmasından bahsetmiş..şu topicte hatta bundan önceki topicte de kendim hakkında en ufak bi övgü cümlesi görülmez.
Zaten başarılar başkaları tarafından takdir edildiği zaman anlamlı olur...

28 Mayıs önümüzdeki ilk konser tarihimiz bir daha hatırlatayım.
Yakın bi zaman içerisinde evde çekilen bi videomu asmayı planlıyorum buraya

Sevgiler,saygılar...
 
guitar352 demiş ki:
Bu arada jokermg yukarda
başarılarının başkaları tarafından takdir edilmesi saygı toplanmasından bahsetmiş,Zaten bende başarılarımı kendim takdir etmiyorum ki.şu topicte hatta bundan önceki topicte de kendim hakkında en ufak bi övgü cümlesi görülmez.
Zaten başarılar başkaları tarafından takdir edildiği zaman anlamlı olur...
...

Bunları samimiyetle yazdıysan yavaş yavaş beni anlamaya başlıyorsun demektir :)

Başarılarının başkaları tarafından takdir edilmesi ve dile getirilmesi şu açıdan önemli;

Bijen kardeşin örneğinde, bir müzisyen için çok önemli bir olayın başkasının ağzından foruma taşınması kendisine duyduğum saygıyı iki kat arttırdı.
Böyle bir olayda sen nasıl hareket ederdin bir düşün bakalım (Büyük ihtimalle çoğumuz yerimizde duramazdık o ayrı :) )

Zira bir önceki başlığında sen "Serdar Öztop son demom için şöyle iyi,böyle iyi dedi" diyerek tam tersi bir duygu uyandırmıştın bende.

Zaman içerisinde doğruları görerek kendini geliştirebilir insan.
Sen de umarım ben ve benim gibi düşünenleri anlamaya başlamışsındır.

Bu polemik yaratmak için yazılmış bir yazı değildir, avukatlarının devreye girmesine gerek yok ;)

Başarılar
MG
 
ayrıca avukat kelimesini kullanmandan aşırı derecede rahatsızlık duyuyorum..

Neyse tabi ki tartışma çıkmasına hiç gerek yok.



bikaç resim....



işte efendim demo kapağı












(kullanmadığım kapak...pek sevmemiştim)
 
Eren müsadenle kapaklar hakkında bir kaç yorum yapacağım. İşim pazarlama-reklam ayaklı olduğundan bu konuda biraz ahkam kesebileceğimi düşünüyorum.

1. Kırmızı kanatlı gitar kapağı, klişe olmakla birlikte hoş. Müziği ön plana aldığını gösteriyor. Kendine sadece ismen yer vermen, cismen vermemen artı puan. Hem merak uyandırır hem de mütevazi gösterir. Buna karşın iç kapakta mutlaka kendine bir yer vermen gerek. Merak iyidir ama bir yere kadar.

2. Diğer kırmızı fotoğraf ise ne sana benziyor ne de bir müzisyene. Herhangi bir çağrışımda bulunmadığı gibi, herhangi bir özelliği de yok. Sıradan bir resim.

3. Siyah beyaz fotoğrafi bir başka demo için kullanmıştın. Gayet başarılı. Ne var ki şu anda ismini hatırlayamadığım bazı gitaristlerin benzeri çalışmaları olmuştu. Kopyacılıkla itham edilmene neden olabilir.

4. Yeşil fotoğrafların her biri eline ilk defa gitar alan birinin çektireceği alelade resimler. Poz vermek istemişsin ancak olmamış. Çok amatör, özenti gibi duruyor.

5. Son resim benim favorim ancak onu da kullanmışsın.

Bir gitarist olarak tanınmaya başladın. Eğer hayatına bu şekilde yön vereceksen, bir noktada artık bir menajerle görüşüp kendi simgeni, yazım stilini-logonu, rengini bulmanı tavsiye ederim.
 
Gitarı gayet sağlam biri bence. Hacettepe rock şenlğindydim. İlk defa dinleme fırsatını yakaladım ve sevdim gerçekten.. kayıtlar da iyi gayet.
başarılarının devamı diyim artık :))
 
rockribbed çok teşekkür ederim yorumlarından dolayı...

Zaten kırmızı resim demo kapağı değil ölesine bi foto yeşil resimlerde de evet poz vermek istememden dolayı biraz amatör bi görüntü olmuş :D
Düşüncelerinden dolayı teşekkürler midnight_poet

Talatla Saykan'ın yer aldığı fotolarda var tabi,yakında Hacettepe rock şenliği fotolarımızı koyacağım,performans fotolarını severim.
Hatta çoğu konserimizin fotosu yok.Hacettepe performansımızdan önce şöle eski konserlerden bi kaç foto koyayım...
 
Geri
Üst