Eren Kömürlü(enstrumantal)-Ankara

doğukancım davulcuyu tanımıyosun sanırım da basçıyı en azından cismen ve ismen :D biliyosun
Çok teşekkürler Jokermg
Can selam,tenis oynama görüntülerinin altına benim parçamı koymuştun geçen sene,ben de bi daha izledim şimdi.Francium senin görüntülerinle ahenkle dans etmiş:)

Neyse beklemedeyiz efendim,klibin montajının bitmesi(görüntüler alındı,bitti),
yeni konserler için hazırlanma dönemi vs....
derken zaman da devamlı geçiyor :( :cry: :)
 
Klibi upload ediyorum 100 mb olunca tabi baya bi bekliyorum ben de bu arada klip için iştah arttırıcı:)klip hakkında fikir veren bikaç foto koymak istedim
"Yeni bir hayata" 2006 yılı sonlarında kaydettiğim bi parçaydı klibi çekmek baya zaman aldı.O yüzden nerdeyse şubat ortalarına kadar sarktı aslında daha önce sunmayı planladığım bi çalışmaydı bu video klip,tabi arada tembelliklerimiz de olmuştur:)

Klip çekimi sırasındaki karelerden...







 
Normal orjinal boyutunu nete upload edemedim çünkü 100 mb. dan büyük upload edilemiyor hiçbir yere o yüzden 75 mb.lık halini izlemek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz

http://www.youtube.com/watch?v=2VKC8a8FyrI

biraz da uzun bi kliptir bu arada(7.20 dakika),klibin daha bikaç linkini daha vereceğim şimdilik youtube linki ile başlayalım:)

buyrun efendim
 
Sevgili Eren, yine güzel bir iş çıkarmışsın. Ben gerçi Francium'u daha çok sevmiştim.

Ancak bu şarkının kompozisyonu daha oturmuş. Üzerinde daha düşünülüp taşınılmış. Klip hakkında bir şey söylemeyeceğim zira bu konuda bilgi sahibi değilim.

Vokallerin daha tiz tonlarda yüksek perdelerde olması gerekirdi diye düşünüyorum. Yine de eline sağlık.
 
Eren üstadım yine konuşturmuşsun gitarı.Gölbaşı fikri de dahiyaneydi.Sevgiliyle diyalogların da klibe renk getirmiş.
Her adımda daha da kaliteli çalışmalar yapıyosun ve bu işi gerçekten keyif alarak yaptığından eminim.Hoş ve örnek alınacak bir çalışma oldu bizim için.Profesyönelce kotarmışsın olayı.

Fakat vokalin için aynı şeyleri söyleyemiyeceğim.Bence sesini efektleyip gizlemek yerine bu işi kaldırabilcek bi vokal bulabilirsin. Sözlere de biraz daha yer verip sonraki çalışmalarını bu yönde ilerletmeni tavsiye ederim.Yada sıkı bi şan, vokal kampına girip bu işinde üstesinden gelebilirsin.Sen ne düşünüyosun bu hususta.. onuda merak ettim doğrusu.


Birde görüntüleri çeşitli renk filtrelerinden geçirebilirsin.Yani kısaca işin o yöndeki teferruatlarına da gir.

Benim düşüncelerim fikirlerim kafama takılanlar bunlar.Sence nasıl olabilirdi eksiklerin neler?

Tabi bunlar daha sonraki çalışmalar için tavsiyelerim fakat sen bizden bikaç adım öndesin.Artık klip mevzusuna da adımını atmışsın.Darısı başımıza. :D
 
Selamlar.Öncelikle olumlu yorumların için teşekkürler,beğendiğin ve ilgin için çok sağolasın.
Vokal konusunda aslında biraz alttan ve efektli gelmesi,şarkının vokallerin çok ön plana çıkmaması kendi vokalime güvenmememden değil de şarkıya katacağı havadan dolayıydı,ama tabi vokal konusunda da bi iddiam yok ;) :) şarkıya daha farklı bi renk katacağını düşündüğümden vokalin derinden gelmesini istedik,bunu da biraz sesi diğer enstrumanlara nazaran açmayarak ve reverb vererek hallettik.Parçayı ben söylemek istedim.Bu parçayı albüme de koymayı planlıyorum,vokalleri parçanın vokal partisyonlarını başarıyla yorumlayabilecek bir vokalle bu parçaya da albümde yer vermeyi planlıyorum.Klipte görüntüleri çeşitli renk filltrelerinden geçirme fikirleri başta benim de kafamı kurcalıyodu zaten yani zaten bazı yerlerde geçirildi ama daha doğal görünmesini istedik,klibi çeken arkadaşla daha önce kararlaştırdığımız bi çok efekt vesayire de vardı,ama sonra normal renkleriyle kalmasının daha iyi olacağını,ara ara efektli,filtreli olması daha iyi bi kompozisyon oluşturur diye düşündük.Bu konuda klibi çeken arkadaş Fırat Olcay'ın da tercihleri önemliydi tabi.Ki bence de görüntülerin çoğunlukta doğal renkleriyle yer alması daha iyi bi düşünceydi.Bu konularda düşüncelerim bunlar,yani benim içime sinen bi çalışma oldu,Profesyonelce olduğunu söylemişsin çok teşekkürler ama tabi ki sonuçta gerçek anlamda profesyonel bi iş yapabilmek için yeterli imkanlarımız yok tabi elimizden geldiğince iyi bişeyler yapmaya çalışıyoruz,eksiklerimiz mutlaka oluyo tabi,bundan sonraki çalışmalarımızla kaliteyi daha da artırarak gelebildiğimiz en iyi noktaya gelmek zaten çoğumuzun olduğu gibi benim de amacım.
Siz de albüm kayıtlarındasınız buara,umarım herşey istediğiniz gibi olur,merakla bekliyoruz,başarılar diliyorum
Görüşmek üzere,Kolay gelsin
 
burada muhabbeti bolca geçtiği için soruyorum.Hacettepe rock topluluğunun başkanının e-mail ya da telefon numarasına nasıl ulaşabilirim.İnternet siteleri malesef aktif değil.İlgilenenlere şimdiden teşekkürler.
 
Dream derginin 1.yıl kutlamaları olduğu için bu hafta klibimiz ertelenmiş ben de biraz önce aldım bu ertelenme haberini,önümüzdeki programda yayınlanır...

Kartal yorumların,düşüncerlerin için çok sağol.
Funandrock konuyla ilgili özel mesaj atıyorum sana
 
Geri
Üst