Amelie

şarküteriyi hala bulamadım..olan varsa bana bi zahmet iletsin..ne istiyosa vericem :)
film müziklerine gelince..
tiersen-la valse D'amelie'nin piano version'ı süper..
 
andrey tatou..pek hatun oyuncu beğenmem ama tatou harika ya..herşeyiyle..ince bilekleriyle bile..harika..kirli tatlı şeyler adlı filmde oynadı bi de..ordada harikaydı...türk kızını oynamıştı..hatuna olan hayranlığımdan dolayı onu konuşuyorum..film arada kaynadı ama filmin afişini arıyorum..neden derseniz cevabı belli sanırım..
 
none...

amelie yi seyretmeden önce bu film hayatınızı değiştirecek demişlerdide inanmamıştım.bi yakınım filmin derinliğinii görünce psikolojik bir patlama yaşadı.bende artık ayyrıntılarda yaşıyorum...amelie?
 
dublajlısına hayatta tahalmmül edemem ama için için de çok merak ettim doğrusu amelie ve nino'nun nasıl seslendirildiğini.. bir aralar azeri televizyası'nda :p yayınlarlardı ikide bir, parça parça ordan izlerdik...
 
hem hüzünlü hem eğlenceli bir film,uzun zaman sonra ikinci kez televizyonda izledim,yine çok beğendim.cücenin tatile çıkmasına ve tahıl çuvalına elini sokmaya bayılıyorum :)
 
Senaryosuna,oyuncularına ve müziğine hayran olduğum bir film.Normalde sinemadan hoşlanmam ancak Amelie'ye hayran kaldım.Abim Vcdsini hediye etmişti,o günden beri devamlı izliyorum,30-40 kez izlemişimdir heralde..bağımlılık yapıyo bu film ya :D Fransızca öğrenme isteğimi kabartıyor her izleyişimde :)
 
Geri
Üst