Crimson(Metal)-ankara

9 HAZiRAN CUMA GÜNÜ STÜDYO BAGET SPONSORLUÐUNDA YOLCU ROCK BARDA EREN KÖMÜRLÜ-NOTLİKE-HAYAL-HARAPTAR-CRİMSON SAHNE ALICAKTIR
KAPI AÇILIŞ: 17:00
BİLET FİATI: 6YTL+1 BİRA
 
Amatör Grupların Tanıtımını Yapıyoruz

Merhaba therezistans.com adında amatör grupların biografilerini , fotoğraflarını , varsa yada tarafımızdan çekilen video görüntülerini ve demolarını yayımlayıp tanıtımlarını ücretszi olarak gerçekleştirdiğimiz bir web sayfası oluşturduk.

Sitemizde yer almak için bizimle sitemiz üzerinden ya da [email protected] adresine bilgi göndererek ulaşabilirsiniz.

msn : [email protected]

therezistans İzmir Rock Portal Takımı
 
başarılar dileyen herkese teşekkür ederiz bn d burdan aynı sahneyi paylaşıcaımız arkadaşlara başarılar diliorm bol şans
 
Evet Çılgın Heavy Metal Gruplarından Crimson :metalhead
Alın Size Afiş ;)
konserforum.jpg



Not: Bu Afiş MG ( Joker ) Uğraşlarının Sonucunda Yapılmıştır... :twisted: 8)
Herşey İçin Teşekkürler Ayrıca Hayırlı Olsun "HAYLAZ" ;)
 
Walla herkese tesekküler arkadaşlar cümlemize başarılar. İyi eğlenecez gibime geliyor.
Bu arada gruptaki vokal sayısında ufak bir artış görebilirsiniz:)
Afiş de kıyak olmuş hah!:) Hadi bakalım...
 


odtü şenliklerindeki ve 23 Nisan'da yolcudaki performanslarına bakılırsa yeni bir grup olmalarına rağmen oldukça iyiler ve umut vadedeci görünüyorlar.
9 Haziran'da görüşmek üzere ...

 
Enerji sorunu bizde pek olmaz meraklanmayınızz...:)
Efenim grubumuzun yeni kadrosunu şöle bi konser öncesi vereyim size:

Vokal: Görkem
Vokall: Ece
Gitar: Reha
Gitarr: Kerem
Bas: Selman
Davul: Kadir

Herkese şimdiden iyi eğleceler dileriz efenim!
 
Evet efendim çaldık oynadık 9 unda da 11 de de... Daha iyisini yapabilmemize rahmen sahnemize yansıtamadık sanırım özeleştiri yapmak gerekirse, dinleyiciler ne diyor pek bilmiyorum ama çok daha iyisi olabilirdi en azından pazar günü için. Neyse bakalım önümüzdeki maçlara...:)
 
Selam 9 undaki konserde sanırım microfon dan kaynaklanan sorun nedeniyle back vokal pek gelemedi kulaklarımıza. Ama bildiğimiz şarkıları elimizden geldiğince söylemeye çalıştık.
Iced Earth ler güzel olmuş, Troopers a da ayrı bir hava vermişsiniz.
Ama ACES HIGHHHH en güzeliydi bence...
tebrikler...
 
evet,malesef ses sistemiyle ilgili bazı sorunlar yaşadık,mikrofonlar zaman zaman kısıldı,ses duyulmadı,vb...11 inde bu sorunları biraz hallettik ,umarız sonraki konserlerimiz daha sorunsuz ve güzel olur... yorumlarınız için çok teşekkür ederiz.
 
CRİMSON,çaldklrı parçlr ve baz aldklrı gruplrla kendilrni ve crimson adını özdeşleştirebilmş bir grup...zatn iced earthı çalablmk we en az onlr kadar yormlyp we kendi yormlrnıda katblmk herksde olblck bi yetenk diil.. crimson bunu kusursz bir şeklde başarmştr..iced earth demişkn crimson un 'watching over me' yorumu gercktn harika..dinlmnizi isterdm artk seneye :D ayrca önmzdeki dönmde nightwish parçlrna da yer verme düşünclrni sonuna kadar destklyrm..emin ki cok gzl şeyler ortya koyrsnz.. başarılarrr
 
9undaki konser için çok teşekkürler hele bi de proftan çıkıp gelince şahane oldu..başarılarınızın devamını bekliyoruz..çevremdeki herkese tavsiye ediyorum..umarım çok çok çok iyi yerlere gelirsiniz... ;) ;)
 
Geri
Üst