Fe-mail

6 Mayıs'ta Mini Bar Açılışına bekliyoruz herkesi. Fe-mail 20.00'da sahnede olacak..daha sonra Jonglör ve Hünkar Bile Beğendi sahne alacaklar..
Mini Bar Tunus cad. 53/A Kavaklıdere'de..
 
Selamlar :)

Geçenlerde stüdyoda tesadüfen çalışmanızı izleme şansı buldum.
Duyabildiğim kadarıyla sesler gayet başarılı geliyordu.
Bulunduğum yerden en net davulu görebildiğim için yorumum da kendisi ile ilgili olacak.

Bayan davulcu sayısı zaten az gerçi ama onlar arasında iyi diyebileceğim bir davulcu izlenimi edindim seyrederken.

Bayan erkek olayını vurgulamak istemesem de ortada bir gerçek var ki özellikle rock müzikte enstruman konusunda erkekler kadar azimli ve hırslı bayan görmek çok güç dünya genelinde.

Genelde bayanlar kendilerini ifade edebilecek seviyeye geldiklerine inandıklarında maalesef daha ileri gitmek için fazla çaba sarfetmiyorlar.

Bunun sonucunda da gitar, bas veya davulda ekol haline gelmiş bayan görmekte zorlanıyoruz.

İşte ben bu sebeple davulcunuzun çalışını görünce umutlandım.

Umarım sizler enstrumanlarınızda erkeklere parmak ısırtacak noktalara gelirsiniz.

Bu geceki konserinizde başarılar :)
MG
 
gerçekten çok hos bir konser oldu elimden geldigince çirpindim ön siralarda,kiz arkadasimdan ayrildigim su günde evde lost control dinleyip intihar etmek yerine sizlerle cosmak daha güzeldi...saka bi yana sahne elektriginiz durusunuz müziginiz çok iyiydi...tek elestirim playlistteki bazi sarkilar(örn:smells like) bir erkek grubu tarafindan çalinsaydi sizin kadar sempati toplamazdi ne yazikki...hemen bu sarkda baydi fln denirdi ...playlistteki sarkilar papa roach lar rage aganist the machine (evet killing die dakka basi bagiran ve davulcunnuzun tiksindigi insan benim)ler gibi farkinizi yansitçak sarkilarda yogunlasirsaniz süper olur...gerçekten eglenceliydi basarilar...
 
Extacy617 sadece gına geldi ya paso aynı şarkıyı istemenden .hakikaten çok eğlendim.sizleri en önde eğleniyorken görmek güzeldi.repertuar konusunda da açıkçası "killing in the name of" da baydı gibi artık ama dinleyicilerimizin istek ve eleştirilerini de gözardı etmeyiz tabiki ;)
 
kıslaaaaaaaaaaaar
aman ne tepindik be
hem göze hem kulaga hitap edionusunuz
buda demek oluyorki izlemeye doyamadım bidaa gelcem;)
özellikle sizin icin drumsss...
 
sanırım Ankara Üniversitesi 60.yıl şenliklerinde aynı gün sahne alacağız. başarılar size..umarım eğlenceli bir gün olur :)
 
ankarada uzun yıllardır ortalıkta görünmeyen kız gruplarının çoğalması ve hakkaten işlerine düşkünlüğü gurur verici dün bende vardım siz ve sonra çıkan grup bunun kanıtıdır başarılar


saygın
 
Fe-mail,

12 Mayıs 18.30'da Ankara Ü. 60 Yıl Şenliklerinde (Hadise'den

hemen önce yeryüzündeki bayan tipleri

A) Fe-mail
B) Hadise
C).......
konulu etkinlikte

13 Mayıs gecesi 01.00 'de (yada 14 mayıs sabahı 01.00'de :))

efsane grup METROPOLİS konserinden hemen sonra Garage Rock Bar'da sahne alacaktır.

ilgililere duyurulur....

Fe-mail/gitarcı
 
Kızlar cumartesi günkü performansınız ve alçakgönüllüğünüz için teşekkür etmek isterim..
Çok eğlendiiniz,eğendirdiniz sahnede.

Cumartesi mecburen garadayız izlicez sizi nasıl olsa ama cuma günüde Hadise ile göbek atmaya gelmişken sizide izleriz artık :<)

İnternet siteniz de pek bi hoş olmuş yapanın eline sağalık
 
Ankara Üniversitesi Şenlikleri'nde ilk defa denk geldik, baya da eğlendik. Tebrikler arkadaşlar, gerçi epey etkinlikte sahne almışsınız ama görmemişim. Umarım başka konserlerde de izleme olanağını yakalarız.
 
American Idiot'ta erkek taklidi yapman cok abes olmuş,bir kız nasıl soyler die merak edip indirdim ama sesini kalınlaştırman yakışmamış

Vokale gider
 
valla başkalarını bilmem ama ben çok memnun kaldım ses sistemi ve ekipman çok iyiydi, çok da eğlendim açıkçası,umarım eğlendirebilmişizdir de..
 
Geri
Üst