Fe-mail

ilk karşılaşmamızda gördüğümüz o neşeli tavırları ve o elektriğiyle fe-mail harika insanların grubuydu, fakat sahnede yarım saat bile onları izlemek, ilerisi için yapabileceklerini düşünmeme yetmiştir. harikaydılar, sahne enerjileri süperdi, bence taktiri hakeden başarılı bir grup. yanınızdayız :)
 
Metropolis efsanesiyle aynı gece sahne almak bizi çok mutlu etti...
Sizin gibi başarılı, öncü müzik adamlarından onay almak da ayrı bir gurur bizim için.
Umarım ilerde başka ortak projelerde beraber oluruz. :)
 
Başarılar arkadaslar.... Çok güzel bi uğraşdasınız... Umarım bigün aynı sahneyi paylaşırız......
 
Eskisehire geldiginde dinleme firsati bulmustum grubu. gayet basarili eskisehir tayfasina biraz sert gelmislerdi. jet pilot ta fena gaza geldiim bi anda davulcu hanımefendi ile goz goze geldik ve kendilerine vuruldum :D evet asigim davulcunuza :p neyse saka bi yana guzel grup cover olayinda iyiler, umarim hersey istedikleri gibi gider ve yollari acik olur
 
Bilgi maili geldi, alıntı yapıyorum:
"Uzun bir aradan sonra yeniden biraraya gelen Metropolis ile beraber 13 Temmuz
Perşembe akşamı
Tunus Caddesi 14 numara'da bulunan If Performance Hall'da Fe-mail performansını
izleyebilirsiniz.
Kapıların 21.00'da açılacağı gecenin giriş ücreti 10 YTL ve bu ücrete ilk
içecekte dahil.
Ayrıntılı bilgi için;

www.fe-mail.org "
 
Bir yılı aşkın süredir bizimle beraber Fe-mail için elinden gelen her şeyi yapan sevgili vokalimiz Pınar Kuşdemir şahsi nedenlerden ötürü gruptan ayrılmıştır.Pınar'ın yerine grupta vokalleri Ebru Kandemir üstlenmiştir.Pınar'a bundan sonraki müzik hayatında başarılar diliyor, Ebru'ya da hoşgeldin diyoruz.

Bu uzun sessizlik döneminde web sitemizde yeniden tasarlanmakta ve çok yakın bir zamanda tüm modülleriyle aktif hale gelecek.
Ayrıca gelecek haftadan itibaren canlı performanslara başlıyoruz.

www.fe-mail.org
 
Başarılarınızın devamını diliyorum..Sizi ilk kez ankara unv. bahar şenliklerinde izlemiştim , sonrasında hiçbir performansınızı izleme şansım olmadı..bu cuma kesin ordayım..

sevgiler..
 
eski bir fe-mail dinleyicisi olarak grubu dinlemeyi çok özledim çünkü uzun süredir dinleme fırsatım olmadı. kuruluş aşamasından beri onları takip eden biri olarak başlangıçtakinden fersahlarca ilerde olduklarını ve bunun yanında en baştaki tatlı heyecanlarını da hiç kaybetmediklerini biliyorum. onları özel yapan da bu zaten. ankara ya gelir gelmez ilk performansınızı izlemeye söz veriyorum. yeni vokalinizle başarılar dilerim.
en eski hayranınız. 8) 8) 8)
 
Fe-mail dün gece gerçekten harikaydınız.
Çok eğlendik sayenizde.
Ebrucum bitanesin gerçekten..
başarılarınızın devamını dilioorum...
 
fe-mail'i radikal isimleri ve hacettepe bahar şenliğindeki performanslarıyla tanıdım.(arkadaşla iddiaya girdik bunlar kız olduğuna göre baya hatalı çalacaklardır dedim ben ve iddiayı kaybettim :D saygı duydum) o günden beri sevecenlikleriyle fan kitlesini genişleten gruptan geçen gelen maile göre yeni kadrıolarıyla sahne alıyorlarmış.malesef ertesi gün erken saatte işim olduğundan gidemedim.nitekim,fe-mail'in eleman değişikliklerini takip etmiştim,son formasyonlarını görmek istiyorum ve bidahaki performans nerede olacak önbilgi çok iyi olur,garage'da düzenli çıkacak mısınız artık veya başka bir yer mi düşünüyorsunuz ona göre plan yapmayayım o gece gelip izliyeyim bu eğlenceli grubu.Son izlediğimden beri epey oldu,repertuarda ve elemanların tekniklerinde ne gibi gelişmeler oldu merak içerisindeyim doğrusu :)
başarılar,iyi çalışmalar.
Not : Davulcuya aşık oldum diyen arkadaşı davulda düelloya davet ediyorum,kaybeden kızı ve kasabayı terkeder :LOL: ayrıca bi kere bizim okuldaymış olum çisem asdfafagagsg :D :D
 
walla davulcuya aşık olan arkadaşlar bu konuda rekabete hazır olmalılar çünkü davulcuya ben de aşığım. haberiniz olsun. ayağınızı denk alın. :twisted: :twisted: :twisted:
 
piuuu ankara çok tehlikeli biryer şu an anlıyorum :D ilerde kız çocuğum olursa anında antalyaya taşınmak istiyorum :LOL: arz fazlası nedeniyle talep patlaması olmuyor hep bir denge içerisinde orası.biliyorum.evet çok iyi bi plan ilerde yapcam bunu.
 
taşın baba sen antalya ya . en iyisi walla. yalnız bu talebin yoğunluğu arz fazlası sebebiyle değil. en azından genel için konuşursak.. ankara da erkek sayısı bayanların sayısından çok fazla değildir diye tahmin ediyorum. en azından beytepe de değil hatta erkek sayısı beytepe de daha az senin de bildiğini tahmin ettiğim gibi. haksız mıyım?
8) 8) 8)
 
Vay be Fe-mail'in davulcusu sana ''çooookk tatlısın yaa fln'' demiş! Bu anı hayatına renk katmıştır eminim; ilerde torunlarına da anlatırsın: ben öyle bir zıpkın delikanlıydım ki... diye başlarsın. Tebrikler...

Neyse...

Fe-mail her CUMA 21.30'da GARAGE ROCK BAR'da arkadaşlar...

Eski, yeni tüm sevenlerimizi bekliyoruz.
 
Geri
Üst