Vertigo (Rock) - İzmir

Bundan yaklaşık 1 ay önce kadar kurulan grup İzmir'de pazar gününden itibaren Guardian Bar'da sahne alacaktır.Daha çok Hard Rock ve eski popüler parçaların coverlarını çalmakta olan grubun üyeleri ;

Burcu Güler - Vokal
Emre Sarıkaya - Gitar (Aynı zamanda Dawnfall grubunun gitaristi )
Hakan Uzunca - Gitar&Geri Vokal
Tunca Ayyıldız - Bas&Geri Vokal
Can Yurteri - Davul
 
Sağlam bi grup olmuş gibi görünüyor..
Grup elemanlarının bikaçını önceden başka gruplarla dinlediğim bu yeni oluşumun performansını dört gözle bekliyorum.en çok da vokali merak ediyorum aslında :) bakalım hepberaber görücizz..
Hepinize başarılarr..
 
heyyy!!
ben bu grubu tanıyorum :D
sızı gelip izlemeyi cok istıyorum birebir gormedim ama gruptan birkac kisiyi taniyorum vee cook iyiler.
gelip izliycem bigun sozz... :D
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
İn-San gitar arkadaşım sende bana tanıdık geldin bayaa ama gorusemiyoruz uzun suredir olmuyor böyle:) ayrıca breakdancer_duygu isimli kişiyle alakamız yoktur kim olduğunu da bilmiyoruz:) hele ben hiç bilmiyorum,msn'i de yok bende ama gelsin tanışmak isteriz :D
 
Dün gece geldik ,dinledik ve gayet başarılı bulduk.Ama biliyonuz durumları erken ayrılmak zorunda kaldım :p .Unarım başka zaman sonuna kadar durabilirim.Hepinizi seviyom :)
 
Merhaba arkadaşlar

Burcu eskiden tanıdığım Bandroll Burcu mu? Şu Akademi Türkiye'de finalist olan. Değilse de başarılar hepinize. Burcu eğer sensen özelden msj at. Bakalım tanıyacak mısın beni :)
 
Kendisine ileteceğim mavincigun eğer oysa özelden patlatır mesajı internet cafeden:)) bu arada arkadaşlar her pazar Guardian bardayız,hepinizi bekleriz
 
Evet arkadaşlar kendi başlığımıza ilk yazımı yazıyorum. İnşallah herşey çok güzel gider. Çalışmalarımızın yanındaki temennimiz bu. Boş durup sadece temenni etmiyoruz yani:) Neyse uzun lafın kısası:
Pazar akşamı Guardian'dayız. Hepinizin gelip bizi dinlemesini çooook isteriz. Görüşmeler üzere!
 
Dün gece bizimle birlikte Guardian'da eğlenen herkese teşekkür ederiz,birkaç teknik aksaklıklar dışında herşey çok güzeldi,yine bekleriz efendim..:)
 
Merhaba sevgili arkadaşlar;

Vertigo bu hafta da iyi çalışarak repertuarına 7 şarkı daha eklemiş bulunmaktadır. Bunların arasında çoook güzel ve sürpriiiz Vertigo'ca şarkılar bulunmaktadır.

Güncellenmiş repertuarımızı dinlemek üzere herkesi 7 Mayıs Pazar akşamı bizimle beraber Guardian Rock Bar'a çufçuflamaya davet ediyoruz. Gelirseniz çoook seviniriz!!!!

Eklenti: Sonradan farkettim: 7 Mayıs, 7 yeni şarkı. Bir anlamı olabilir mi acaba?:)
 
Vertigo yarın akşam saat 22:00 sularında Guardian Bar'da sahnede,ayrıca 11 Mayıs perşembe günü de Ooze'da yapılacak olan partide Detone ve Carnival'le birlikte sahne alacaktır..Herkesi bekleriz...:)
 
Güncellenmiş program akışımız:

11 Mayıs Perşembe Carnival ve DeTone ile birlikte @Ooze Rock Bar

14 Mayıs Pazar @Guardian Rock Bar

Eğlenmeye devaammm... Ooze'a dikkatleri çekmek istiyoruz süpppper olacak:) Heyacanla bekliyoruz...
 
Geri
Üst