Lambalı Amfi Alacağım Yardım Edebilir Misiniz? :)

Lambalı amfi öneriniz


  • Toplam oy veren
    62
O ISF bir tür ince ayar diyelim. Aslında bana bir tür switchli değil de potanslı bir bright ayarı gibi göründü. Faydalı yine de. EQ pedalı ihtiyaç meselesi. Ben kullanmıyorum. Elimin altındaki amfilerin tonunu eğip bükme ihtiyacı hissetmiyorum ki, elimin altında eski Rus yapımı yarı parametik yarı grafik eq pedalı var.
 
@hackeiommi valbee yi yolladım yine lambalı amfi peşine düştüm aklımda ibanez tsa 5 var yada mooer little monster+ vox v110nt kabin var ne düşünüyorsun ayrı bir önerin var mı ?
 
Ben Ibanez TSA 15 derim hatta. Daha fazla clean ton, 5-15 watt seçeneği. Mooerde clean headroom düşük gibi geldi bana. Ton olarak ta Vox Night Train'e benziyor.
 
Tsa15 750tl tsa5 600 tl 150 liraya değer mi bilemedim :)Birde Tsa15 kargo ile istanbuldan gelecek ama tsa 5 i burda deneyip alacağım
 
Bu tür talepler (ampli için yardım vb.) genelde cevap kişilerin tarzına, setup'ına, çalımına vb. çok bağlı oluyor, bu nedenle genelde satın almak isteyen arkadaşları çok fazla yönlendirmememk için bu konulara çok cevap yazmak istemiyorum...Ancak yine de ikinci el Tech21 Trademark 30 (belirlediğiniz fiyat aralığına yakın olduğu için) denemenizi öneririm...Elinizdeki setup'ınzla iyi anlaşacağını ve yapmak istediğiniz tarza yakışacağını düşünüyorum...

Sevgiler ve saygılar...
 
Tsa15 750tl tsa5 600 tl 150 liraya değer mi bilemedim :)Birde Tsa15 kargo ile istanbuldan gelecek ama tsa 5 i burda deneyip alacağım

Kargoda dikatli olunması gerekir, ben bu tür alış verişleri şehirlerarası yapmam prensip olarak. Mesela İstanbul PTT'nin kargosu b.k gibidir, elektronik eşyalar gideceği yere varamadan turşu olurlar. Yurtiçi Kargo daha güvenlidir ama.

Eğer kargoda dikkatli olunacaksa tereddütsüz TSA15. Üstünde 5 watt modu da var, ufak ve orta çaplı sahneyi de kaldırır, 6V6 lambalar ( = daha hacimli ton) 12 inç te hoparlör. Kesinlikle değer.
 
Aras kargo.. Bana göre şirketlere göre değişen birşey değil bu. Yurtiçi kargonun toplanma merkezinde çalışma şeklinide gördüm. Zaten böyle çalışmak zorundalar, her kutuya pamuk gibi davransalar o iş bitermi (= Atıp tutuyorlar sürekli, şansınıza artık. 20 tane kargoyla amfi gönderirler bişi olmaz, seninki şansına bel hizasından yere düşse bozulma ihtimali çok yüksek. Bilinen firmalara özgü birşey değil bu, tamamen indir-bindir işi yapan işçilerin insiyatifi.
 
Yine de aman diyeyim. Bizzat PTT çalışanları bana "kağıt belge, kitaptan başka bir şey göndermeyin" demişti bana. Bir alıcı da işi ucuza getirmek için "İlle de PTT kargo" dedi. Adamı uyardım dinlemedi. Hi-fi amfisi Ankara'ya hurda olarak ulaştı.

Aras da arada şikayetler alıyor. En düşük şikayet Yurtiçi Kargo'da. Çalışanlar halden daha bir anlıyor sanırım :)
 
PTT ucuz ama parokart alırsanız yurtiçi gerçekten bazen daha ucuza geliyor geçende ibanez valbeeyi yolladım normalde 31 tl tuttu ama paro kartım olduğu için 19 tl ödedim hemde gelip evimden aldılar kart 1 tl bi kere aldın mı dahada PTT önünden geçme :D pedallarda genelde 8 tl tutuyor
 
Birde yerinizde olsam denemeden lambalı amfi almam. Ben tsa30'u denedim Zuhal'de, bass frekansı neredeyse hiç yok. Başkalarının beğeniyor olması sizin de beğeneceğiniz manasına gelmiyor.
 
Geri
Üst