Pul(rock)-Denizli

ilk ciddi eleştirinizi de ben yapayım bare :) sesini extrem noktasına taşımışsın süper abi. iki ses yapmışın kendine ve bunun gibi bir çok kaliteli unsur var bestelerinizde. ama merak ediyorum neden bu şarkıları loop a almama sattlerce dinlememe rağmen hiç bir dizesi bir sözü bir melodisi aklımda kalmıyor biraz bunu irdelemek lazım..
 
Grubunuzn tanıtımını yapıyoruz

Arkadaşlar merhaba therezistans.com adında amatör grupların tanıtımlarını yapan bir portalımız var

Sizleride sayfamızda ggörmek ve tanıtımınızı yapmak istiyoruz .
sitemizdeki ilgili bağlantı " diğer şehir grupları "

Bize ulaşın msn : [email protected] mail : [email protected]

therezistans İzmir rock portal takımı
 
Teşekkürler ;)
2. demonun hazırlıklarındayız...Bitince umarız hem bu sitede hemde yapım aşamasında olan kendi sitemizde yayınlayacağız...Şimdilik kalın sağlıcakla :)
 
ya parçalar süper olmuş. özellikle yanlış hikayeyi çok beğendim. ya denizlide bu kadar başarılı grup olduğunu bilmiyordum. umarım iyi yerlere gelirsiniz denizlinin gururu olursunuz başarılar..
 
Arkadaşlar ___"PuL"___ olarak 14 kasım sal günü kral tv nin konuşarock isimli programına katılması istenilen 5 gruptan birisi olduk...Bu denizlili bi amatör grup olarak bizi çok mutlu etti...12 Kasım Pazar günü stüdyo çekimleri için istanbulda olucaz grupça...Ve büyük bi ihtimalle 14 kasım salı günü saat 23:30 da kral tv de "yanlış hikaye" ile sizlerle olucaz...Bu mutluluk verici haberi sizlerle paylaşmaktan çok mutluyuz..

www.pulonline.com __PeacE*!__
 
sevgili pul bir denizlili olarak nasıl mutlu oldum bilemezsiniz,,,kendi bestelerinizle bir yere warmaya calışmak konusunda çok doğru bi karar vemişsiniz,,elimden geldiğince arkanızdayım...
ciddi konuşmayı bi kenara atiim de birazda eski dostlara bi selam çakiiim..
kemal ve umut beyler keyifler nasıl bakem(dengizlide hissettm kendimi walla :D)forumda denizli ismine rastlaynca cok şaşırmıştım ki isimleri görüp videoyu izleyince daha bi sallandım...yapın abi biz yapamadık siz yapın denizlide beaaa...bu arada ben seralp(çılgın arzawa günlerini unutmadım hala :D)
gitara da izmirden transfer bi yüz gördüm,stüdyo günlerinden aşina olduğumuz onur...salı günü izlemeye çalışıcam umarım istediğiniz gibi olur herşey,,yolunuz açık olsun,,,bu arada haberleşelim izmire bekliom bi ara
 
Gittik çaldık geldik...
Fakat hakkaten anlayamadığım bi konu var ki; her gruba en az 5-6 kere çalma şansı tanınırken neden bize gelince sadece 1 kere şans tanındı diye sormadan edemedim...Yani ufak tefek hatalar yaptık ve bi kere daha çalacağımızı düşündüm hep ama yok alamıycaz tekrar kayıt denildi...Neyse çokta sorun değil ama tabi insan 12 saat yol gidip 5 dakkada çalıp gelince bi garip oluyor tabi... Esenlikler....
 
Arkadaşlar , "Pul"u Kral tv Olayında Tanıdım bi Bakayım Dedim "Pul" Neler Yapıyo Neler Ediyor diye.. Sanırım Vokalinizdi Ufak Bir Diyaloğa Girdik Orada. SonUÇ Grubu Gitaristiyim ben.. Neyse Burada Bu Başlıkta Benim SonUÇ'ta Çalmam Yada Gitarist Olmam Önemli Değil..

Demolarınızı Dinledim ve Her Bakıma Başarılı Buldum Diyebilirim... Özellikle ilk Dikkatimi Çeken Kayıt Kalitesi Oldu, Prodüktörlük Yaptığımdan Olsa Gerek, İkinci Dikkatimi Çeken ise Vokal'di.. Kelimeleri Daha Net Söylemeli ve Biraz Daha Vurgu Gerekiyo Yoksa Vokal Yazılırken Kullanılan Notalar Gayet Güzel... 3. Dikkatimi Çeken Şey ise Solo Gitar... Gayet Başarılı Buldum Arkadaşı...Gerisine Dikkat Etmedim Pek Çünkü Hemen Hemen Herkesin Yapabileceği Türden Şeyler var, Klavyecinizi Alt Yapı Konusunda Tebrik Ediyorum ;) Bu Tarz Bir Müzikte Yapılabileceğin En iyisini Yapmışsınız Diyebilirim...Bu Arada Dinlediğim Şarkı "Pul - Yanlış Hikaye" idi... Başarılarınızın Devamı Dilerim ve Eminim ki Şu An Bulunduğunuz Noktadan Çok daha Güzel Yerlere Geleceksiniz ;)

unnamed_x Haklısın Arkadaşım Biz SonUÇ Olarak iki Kayıt Aldık Tabi Bunlardan Birisi Hatalıydı, Bize de Aynı Şekilde Davranıldı Tek Kayıt Olacak Gibisinden, e Kayıt Hatalı Olunca İnsanın Adrenalinle Doluyor... Biz Çaldık Hatalı Oldu İlk Kayıt Hatalı Oldu Dedim ben Şahsen Ordaki Görevli Montaj'ı Yapan Beyefendi Başka Kayıt Olmayacak Dedi, Bende Sert Çıktım Tabi: Ben Uzun Bir Yoldan Bunun için mi Geldim Dedim.. Sustu ... Tamam O Zaman İptal Edin Bizi Dedim Zaten Kayıt iğrenç Dedim Gerek Yok Dedim, Sonra Tekrar Alalım Dedi Umut Kuzey bende "e Alalım Bari" gibi Bir Yanıt verdim kendisine... Neyse ikinci Kaydı Aldık Gayet iyidi... Biz Baya Bi Kaldık Stüdyoda Sizin Bu Tür Tepki Vermenizin Bir Nedeni Bu Olabilir Diye Düşündüğüm İçin Bunları Yazdım Ben Şahsen "Pul" dan Özür Diliyorum, Ama Diretmekte Yarar Vardı Sizin içinde Bazen Sert Kalıp Taviz Vermemek işe Yarıyor ;)

Kral Tv'de Sizleri İzledim Bu Arada.. Tarzınıza Göre iyidiniz... Tekrardan Başarılar Diliyorum...

Saygılar, Sevgiler...
----------------
SonUÇ - YSF
 
Geri
Üst