Pul(rock)-Denizli

Şu an için biyerle anlaşmadık,düzenli programımız yok yani :)

Arkadaşlar 17 mayıs 2007 perşembe günü saat 17:00 da Ege ünv. bahar şenliklerinde yer alıyoruz... Gelebilcek olan herkesi bekleriz..
 
canım arkadaşım yasin seni burdada yanlız bırakmadım bak gördünmü..müziğiniz harika herzmana yanınızdayım bunu zaten biliorsun ama yinede hatırlatmak istedim siteniz hayırlı olsun süper olmus opt şeker ;)
 
harika bir grup bence ilereide çok konuşulacak gibi görünüyor yanlış hikaye şarkısı muhteşem diğerleride çok güzel ama yanlış hikayenin yeri apayrı umarım en kısazamanda albümüde görürüz
 
Merhaba arkadaşlar,

PUL grubunun yeni kayıtları sona erdi, bu kayıtlarda Gripin grubunun da desteğini arkamıza aldık. Gripin'den Arda ve İlker mixleri yapacak. Başka sürprizlerde olabilir : )

Çok yakında yeni şarkıları www.pulrock.com dan dinleyebileceksiniz.

Sevgiler
 
yeni demolar süpper özellikle hayal, bugün en az 50 kere dinlemişimdir..bugün jazzrock'a gelemedm ama haftaya söz verdim taceve gelicem=) süppersinz sizi çok seviorum=)
 
iŞTE İŞTE İŞTE ...
Bunlar ne ki. Aslında 'Türkiye özenti kitlesi' parçaları farkedemeyecek kadar sağırca müzik dinliyor, kulaklarına sokacak kadar reklam gerekiyor, müzik araştırma ve müziğe zaman ayırma yok ama içimizde ki müzik susmaz ki :)
Her zaman yanınızdayım.Yasin abime hep dedim zaten 'çok mükemmel müzik yapıyorsunuz, HAKETTİÐİNİZ YERLERE GELECEKSİNİZ' diye..
Ben kime dinletsem her parçayı 5-6 kez tekrar dinliyoruz ve ben hala bıkmadım...

ANKARA DA KONSER İSTİYORUZZZ... :cry:
 
Geri
Üst