Epiphone Lp Standard Mı Studio Mu

epiphone Lp Standard mı Studio mu


  • Toplam oy veren
    19
Bir ara 2. elde customlar bile 700-750 TL civarına dolaşıyordu, en az 2 tane 550 TL les paul standart gördüm, gerçi kozmetikleri çok iyi değildi. Yani illa les paul alacam diye kendini zorlama uygun fiyatlı PRS SE'ler de olabilir.
 
''Bir de gitar internet üstünden alınmaz. Ciddiyim. Kargo riskleri bir tarafa, aynı gün üretilen aynı model iki gitar arasında dağlar kadar fark olabiliyor. Bakıyorsun biri sobada yakmalık, diğeri mis gibi. İçine sinmesi açısından o da soundundan emin isen sağlam yapılı ve bilindik tonları olan pedal, prosesör dışında çalmadan, denemeden amfi ve gitar alma.''
Sevgili Hakan'ın dediğini dinle...Ben şu ana kadar denemeden yada denetmeden gitar almadım..Ancak burada yoksa ,yurtdışı vs .ise mecbur kalınırsa..O da risk dolu..İyi gitar eline alıp çalınca seni mutlu eden,elinden düşürmediğindir...Ciddiyim...Kafadaki logo dan bağımsız bu dediklerim..İlla ki alışılıyor ama ilk eline alıp çalınca bile bir hayli fikir veriyor..Tabi ki belli modellerde kalite vs yakın ama benim de bildiğim çalmak için alınıyorsa enstrüman ,özellikle de gitar denenmeli yada en kötü işten anlayan birisine denettirilmeli...Bir de aynı rakamın yüzde 60 70 ine çok temiz 2. el alırsan,ilerde fikrin değiştiğinde, ki inan değişecek (çünkü gerçekten üst seri bir gitar alana kadar bu arayış sürüyor,tecrübe ile sahip) zarar etmeden değiştirirsin..Geçen gün İzmir de gözümün önünde çok düzgün bir gibson LP studio faded 1400 tl ye satıldı ki seviye olarak bir standard usa lp olmasada benim denediğim epiphpne larla dağlar kadar farklı idi..Diyeceğim sabredip temiz 2 elde alınabilinir...Kolay gelsin...
 
beyler yorumlarınz için çok teşkrler çok yardımcı oldunuz 2.el konusunda da haklısnız keske temız 2 el bulsam alsam ama aradım taradım bulamadım bıde gitarın görunuşunede önem verıyorum temızını bulamadım buldugumda oldu onlarda abartı para istedıler standard ın 2. eline 950 istiyo giderm sıfırını alrıım daha ıyı,, 1100 sınırını aşamadıgım ıçınde gibsonun 2 ellerını alamıyorum hayrlısı olsn :)
 
kağıt üstünde standard ama denemeden alma. 40 dolar farkla bi üstü modeli de satılan bi akustik gitar almıştım. her ikisini de deneyip, üst modelini beğenmeyip bi alt modeline atlamıştım. denemeden bilemezsin sen de.
 
selamlar. bence de dene. ben de buradan deneyimlerimi aktarayım;

Bende Almanya'dan alınma Epiphone Les Paul Standart vardı. Yakın bir arkadaşımda da Amerika'dan gelme Gibson Les Paul Studio. İkisiyle de çalma fırsatım oldu. Ben kesinlikle Epiphone Les Paul Standart'ı beğendim. Hem ton hem rahatlık bakımından. Tabi bu gitarların o anki ayarlarına göre de değişecek bir durum ama bir kerede SRV'de neredeyse sıfır ayarında Amerikan Gibson Les Paul Studio çalmıştım ama yine benim Epiphone Les Paul Standart'ı aradım.

Hal böyle. Benim için senin sorunun cevabı tereddütsüz "Standart".
 
İzmir Do-Re Müzik Çankaya mağazası, hem fiyatta indirim, hem de ilgi bakımından gayet tavsiye edilebilir bir mağaza. Sıfır gitar almayı düşünüyorsanız mutlaka uğrayın derim. Onun haricinde de, İzmir enstrüman piyasasının büyük çoğunluğu Çankaya'da zaten. Oradaki mağazalarda ikinci el gitar da bakabilirsiniz. Özellikle Trigon Müzik çok çeşide sahiptir ancak internette biraz araştırıp hakkında bilgi edinmenizi tavsiye ederim. Çok enteresan yorumlar vardır orası hakkında. Onun haricinde nakit alış verişte ciddi indirimin yapılabildiği bir mağazadır.
 
Geri
Üst