Epiphone Lp Standard Mı Studio Mu

epiphone Lp Standard mı Studio mu


  • Toplam oy veren
    19
Bütçen hangisine yetiyorsa onu almalısın böyle bir kıyaslama yanlış bence. Yani telefon alacaksan "galaxy s4 mini mi? yoksa galaxy s4 mi?" diye sorarsam sende aynı cevabı verirdin muhtemelen :) ikiside iyi gitar biri diğerinin daha üst seviyesidir aynı marka zaten.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
standard 1171 tl studio da 1100 civarı fiyatlar yakın ondan sordum:) max bütçem zaten çok zorladım,birini seçeçegm artık hayrlısı
 
Şaka bir yana, aradaki fiyat farkı az ise elbette Standard olsun. Bana kalırsa bir gitara 1100 TL vereceğine 1000 TL ver, 100 TL ile bir İstanbul gidiş-dönüş bileti al, otobüsle git gel. Hem mağazada yapacağın pazarlıkla kârlı bile çıkabilirsin. İnternet üzerinde yapılan indirim %5, ama dükkanlarda çok daha fazlasını yapıyorlar. Karar senin elbette ama en azından Dore Music'de güzel Schecter'lar falan da var. Denemeni tavsiye ederim.
 
izmire yakınım izmire gitsem indirim yaptırablırmıyım acaba ama gitar zaten 1300 tl havale ile ındırımlı alıyom dha fazla indirim yaparlarmıkı
http://www.do-re.com.tr/U12830,537,...e-elektro-gitar-elektro-gitarlar-epiphone.htm

Keş para = pazarlık şansı ve indirim diyelim ;)

Bir de gitar internet üstünden alınmaz. Ciddiyim. Kargo riskleri bir tarafa, aynı gün üretilen aynı model iki gitar arasında dağlar kadar fark olabiliyor. Bakıyorsun biri sobada yakmalık, diğeri mis gibi. İçine sinmesi açısından o da soundundan emin isen sağlam yapılı ve bilindik tonları olan pedal, prosesör dışında çalmadan, denemeden amfi ve gitar alma.

Bir de civarında, İzmir'de ikinci el Cort CR200 ve üstü LP var mı bir araştır. 500 liraya CR200 görmüşlüğüm var ikinci el. Üst modelleri de 100 300 lira arası fark eder. Rastlarsan eğer bir çal dene.
 
dükkana gitsem 900- 950 ye alablırmıyım acaba ikinci ellere baktım gereksız fazla para ıstıyolar dostum
 
Rahatça 1050 civarına düşerler gibi geliyor bana da, 950' ye kadar düşerler mi bilemem. Ne kadar "öğrenci" görünebileceğine bağlı diyelim. Tabii İzmir dışından gitmen, yol parası falan, lehine işleyecek unsurlar bunlar :)
 
Geri
Üst