Ensemble Galatia (ortaçağ ve kelt şarkıları)-Ankara

Albüm veya kayıt

ensemble galatia müziğine bayıldım ama sevincim kursağımda kaldı.Çünkü Ankara dışında oturduğumuz için her an dinleme imkanına sahip değiliz.Sitedekilerinden başka kayıtlarını indirebileceğim yer veya satın alabileceğim albümünü var mı?Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
Bu yaz olimposta dinlediğim grubu ararken daha güzelini buldum.
 
kayitlar ve de konser haberi..

slm rock 01..

bi aksilik olmazsa yakinda yeni kayitlarimis olcak..o zaman, nasil yaparis bilmiyorum ama bi sekilde paylasima acaris.. :D

ayrica begenilerinis icin tesekkurler...

ha bi de ankaralilari :) konsere bekliyoruuuuss....
 
22 ve 23 Şubat tarihlerinde İzmir'de "Cafe La Cigale"de yiz. Bu, İzmir'deki ilk dinletilerimiz olacak. Haklarında herzaman çok iyi şeyler duyduğumuz İzmir dinleyicisiyle buluşmak heyecan verici. İlgilenenler için tam adres;

Cafe La Cigale Cumhuriyet Bulvarı no 152 Alsancak
 
masa ustu ve onlıne FRP oyuncusu olarak turk grupların muzıklerınıde oyunlarda (onlıne zor ama masa ustunde cok guzel olur) duymak benı mutlu eder...

yaptıgınız ıs ıcın tebrık ederım sızı...

basarılarınızın devamı sonsuz olsun
 
merhaba

dun gece la cigaledeki guzel dinletiniz icin cok tesekkurler. dogum gunumde sizi dinlemek guzel bir hediye oldu benim icin. sabah gelince ilk isim sayfaniza girip muzik ve bilgilerinize ulasmak oldu ama bugun sorun var galiba ulasamiyorum.

bundan sonra izmire daha cok gelmenizi umuyorum. calismalarinizda basarilar dilerim.

sevgiler
 
Bu müziği canlı dinleyebilmek gerçekten zor bulunur türden güzel bir fırsat.İcranız,anlatımlarınız özetle herşeyiyle (kelimeyi sakınmaksızın) muhteşem.Bu kadar yakınımda kaçılabilecek(henüz pijamayla olmasa da) bir huzur bulmak ayrıca çok güzel.Değil Ankara,Nefes'ten de gitmeyin aman üzülürüz :)

Başarılar ve bilumum iyi dileklerle..
 
21 nisan cumartesi günü 14:00 den itibaren ODTÜ mezunları Derneği Vişnelikte çim amfi de düzenlenen etkinlikte sahne alacağız. Başka grupların da katılacağı etkinliklerde kesin dinleti satimiz henüz belli olmadı.Öğrenir öğrenmez buradan tekrar duyurmaya çalışacağız. İlginiz için şimdiden teşekkürler.
 
2 mayıs çarşamba günü TRT- radyo 1 saat 17:00 de "çoktan seçmeli" adlı programda "ensemble galatia" ile bir söyleşi ve dinleti yayınlanacak. dinlemek isteyenler radyo ya da internet üzerinden dinleyebilirler.
 
19 mayıs cumartesi saat 20 de, müzeler haftası nedeniyle, Anadolu medeniyetleri müzesinde bir konserimiz olacak.Giriş ücretsiz ve mekan da olağanüstü. en azından müze görmeğe değer.Ve herzaman çaldığımız mekanlarla şarkıların tarihi bu kadar iyi örtüşmüyor.
 
Geri
Üst