Derin (Progressive) - Ankara

2002 yılında Ankarada kuruldukları sanılmaktadır.Tarih kitaplarına baktığımızda Mart ayı geldiğinde grup son halini almış görünüyor.2 gitar keman bass davul solist'ten oluştukları bilinir,alternatif-progresif agressif ofansif :p tarzlarını icra etmektedirler.İlk konserlerini 26 Nisan 2006 Garage Rock Barda verecekler.Kendileri son derece derin bir gruptur.Bilgi geçtikçe kendi başlıklarında belirtilir umarım.
 
ForROCK! #8

26 Nisan Çarşamba
Saat: 18:00
Garage Rock Bar


12to.jpg



theKABAKTADI!
Phonic Act
Derin


+
Well Behaved
(normal program)

Giriş: 6 YTL (+ilk bira)


Garage Rock Bar
Karanfil Sokak No: 22 KIZILAY
 
Selam, Ben Mehmet grubun davulcusuyum.
turkegilmez , daha demo kaydımız yok.. Daha dogrusu grubun (ben girmeden önce) yapılmış bir beste kayıdı var, ama onu da yeniden yorumlayıp en kısa zamanda sizlerle paylaşacagız.
Grup Arda(gitar), Çiğdem(Vokal) ,Buğra(Bas),Mehmet(Davul),Erdinç(Keman) ve Mert(gitar)'den oluşmakta,biraz fazlayız biliyoruz:) Erdinç vizeleri nedeniyle Garage'da bize eşlik edemeceyecek, ama önümüzdeki organizasyonlarda onu da görürsünüz,süper yeteneklidir valla:)
Herkesi Garage'da görmek istiyoruz, bizi bu kadroyla ilk konserimizde yalnız bırakmayacak olan herkese şimdiden teşekkürler:)
 
Merhabalar ben de Arda grubun gitaristi.
2004 te yapmış olduğumuz bir demo single vardı ama grup eleman değişikliğine gidince o şarkıyı yeniden yorumlama gereği duyuyoruz.
Bu yaz demo albüm doldurmayı düşünüyoruz.
En yakın zamanda da hepinize ulaştırmaya çalışacağız.
Çarşamba günü hepinizi bekliyoruz...
 
selamlar herkese...İlk bar performansımız olacak ama malesef kemancımız erdinç şehir dışında okuduğundan bizimle çalamayacak bu seferlik.(malumunuz vizeler...)
Dostlarımıza haber ola,hekesi bekleriz;)(canlarım sizin de gitarlarınıza bagetlerinize kuvvet:p)
 
Grubu bende merak ediyorum açıkçası.Umarım yarın gelebilirim.

Gelemezsem de başka bir konserde en öndeyim.Zaten bu grup sahneleri boş bırakmayacak gibi gözüküyor.

Başarılar...
 
grubun ilk konseriydi ve ilk konser olmasına rağmen bizi eğlendirdiler gerçekten.ayrıca ben çiğdem in sesine bayıldım,onu jazz söylerken dinlemeyi çok isterim,en azından bi norah jones :) eminim ortalığın tozunu attıracaktır :) haa grupta bide davulcu vardı dimi,aman valla hiç beyenmedim :D :D canım mehmetçim,tabikide çok iyidin yine,bidahaki konsere bi şarkı armağan edersin bize :!: :evil: :) ya da kendi şarkılarımızı çalarız birlikte ha,daha tatlı olur.. :LOL: gruba tebrikler!
 
Sağol başakcım:)

Bizi Garage'da yalnız bırakmayan herkese çok teşekkürler.. Umarım eğlenmişsinizdir:)
En yakın zamanda yeni konserlerde buluşmak üzere:)
 
bugün garage'da bizi yalnız bırakmayan herkese çok teşekkürler.ilk bar performansımız olduğunu düşünürsek fena değildi bence;) lostin1289mt'ye de çok teşekkürler jazz mertebesine ulaşmaya çabalıyorum ama bakalım...;P canlarım ellerinize yüreğinize sağlık tebrik ederim!
en kısa zamanda diğer konserlerimizde görümek üzere
 
selamlar sevgili derin grubu :D
sizi dün gece izledim davulcunuz çok artis zaten çalamıyor 8) yok yok gerçekten ilk konsere göre gayet iyi bir performanstı sadece tonlamalarda eksikler vardı onlarda zamanla aşılır elbette. hazır olun en kısa zamanda başka bir sahnede bulabilirsiniz kendinizi ;) benden duymadınız :LOL: şimdilik bu kadar. başarılarınızın devamını dilerim.müzikle kalın...


seyfi...
 
çok teşekkürler Seyfi...beğendiğine sevindim... evet akordlarda bi sorun vardı gerçekten,daha dikkatli olmamız lazım o konuda.
Ok senden duymadık;)
 
Dün akşam bizi izlemeye gelen herkese çok teşekkür ederiz.
Daha ilk bar performansımız olduğu için bazı eksiklikler vardı kusura bakmayın. Fakat diğer programlarımızda sizlere daha güzel bir dinleti yapacağımızdan emin olabilirsiniz.
Yeniden herkese bizi yalnız bırakmadıkları için çok teşekkürler.
Görüşmek üzere... ;)
 
Geri
Üst