Yamaha Hs50m Kullanıcıları Yardım! !

M

Moonmarsh

Arkadaşlar merhaba. Ben kutu içerisinden çıkan elektrik kablosu üzerinde ne bilgiler yazdığını öğrenmek istiyorum(250v 10a vb. gibi) . Hs50m kullananlar kablo üzerinde ne yazdığını bakıp yazabilirse çok sevinirim.şimdiden yazacak arkadaşa tşk. ediyorum :)
 
Hs80 kullandım, bildiğin bilgisayarlarda da kullanılan power kablosu çıkıyor. Hiç de merak etmedim üstünde ne yazdığını. Ne için gerekli bu bilgi?
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
Ben suan behringer b3030a kablosuyla kullaniyorum.arka tarafta 230v yaziyor.ama kabloda 250v simdi hop.dan Cisssss diye elektrik sesi geliyor tweeterdan yani ondan kaynakli olabilirmi diye dusundum. Kbyin cep tel.den yazdigim icin dil problemi var yazimda harf hatalari var simdiden ozur dilerim.
 
Bildiğim kadarıyla kablodan dolayı herhangi bir sıkıntı olmaz. Kablo üzerinde yazan değerler kablonun sağlıklı çalışması için sınır değerlerdir.
 
O durumun kabloyla bir alakası bir ilgisi yok. O kablo heavy plastik ve iletken harici birşey içermiyor bildiğim kadarıyla. Adaptör olmadığı için voltajı değiştirmiyor. PC kablosu da olsa aynı işi görür, amper, voltaj değerlerini etkilemez, sadece metali ve bağlantı yerleri akıma karşı bir direnç oluşturur, o verilen değer onun dayanamıdır muhtemelen.
 
Geri
Üst