Neon(Rock-Alternative pop)

İpekçim, çok teşekkür ederiz. Seni seviyoruz ve ilk fırsatta konserlerimizden birinde görmek, seninle tanışmak istiyoruz. Bizden daha çok çallışıyorsun valla :)

Sevgiler;
 
AluminiumBass demiş ki:
Rock'n'Coke'ta ilk defa sizleri dinledim. Gerçekten cok farklı ve güzel müzik yapıyorsunuz. Albüm yaptığınızda, ilk alanlardan ben olacağım.

Başarılar diliyorum.

Çok teşekkür ederiz. Böyle düşünen insanlar, bu tür tepkiler bizim motivasyonumuzu arttırıyor. Albüm çıkartma süreci biraz uzadı. Ama güzel bir albüm yapacağız, hiç şüpheniz olmasın. Bizimle ilgili en güncel bilgileri myspace adresimizden takip edebilirsiniz.

Sevgiler;

Metin
 
rolling stone ağustos 2006 gelecek vaat eden 10 yerli grupta neon...alper bahçekapılı harbiden süper bir liste çıkarmıştı o ay...
tarayıcı küçüktü özgür abi sığmadı kusura bakmayın :D
 
Bu hafta Kanal1 de yeni yayınlanmaya başlayan "TV Fest" adlı müzik pogramındayız. Programın yayın saati Cumartesi 15.30
Bilginize. Sevgiler;

Neon
 
seyrettim programı başlarını kaçırmıştım aslında ama neonlu kısmı kaçırmadım 2 şarkı çalındı kısa kısa konuşmalar oldu bursadan bahsedildi albümden bahsedildi :? darbukadan bahsedildi :D aşağdaki resimler tamamiyle öylesine çekilmiş resimlerdir cep telefonuyla çekildiği içinde çok kötüdür kusura bakmayın :D izlemeyenler varsa görsünler istedim





 
:D metin abi kusura bakma ya çok karanlıkta kalmıştın bir de kamera açısına pek girmemiştin farkettiysen çektiklerim çok kötüydü bunlardan bile :D

rolling stone ekim
722B0FEF7EFD1D32B380D158b.jpg


mehmet tezin yazısından alıntıdır...
Bu sayımızla birlikte bir de CD edinmiş oldunuz. Voltaj - Rolling Stone işbirliğiyle hazırlanan albümde altı şarkı bulunuyor. Bu ay içinde Voltaj etiketiyle piyasaya çıkacak Vol 01 Türkiye'den Alternatif Rock isimli derlemeden Ars Longa, Ayyuka ve Neon'un birer parçası var. Replikas, Nekropsi ve Kreş'ten birer şarkıyı da biz sizin için seçtik.
 
blue jean ekim sayısında rock n coke dosyası açılmış son sayfada bir neon fotoğrafı var ufak. konser yorumu derseniz yok çünkü o sıralarda doğu bey (doğu yücel ) maç yapmaktaymış :)
 
NEON 27 ekim cumartesi

CARPE’ DIEM BAR ESKISEHIR' de... kaçırmayın ;)


________________________

Neon myspace e yeni şarkı ekledi....

S.A.D"sana ait değilim" adlı parçayı burdan dinleyebilirsiniz....
 
8 Kasım@ Peyote - taksim neon ve ars longa
neonarslonga.jpg

_________________________

tarih : 13 Kasım Salı, 21:30
mekan : Babylon

ön bilgi - 18 yaş sınırı vardır.
- Radikal Kuponu ile Babylon Gişe ve Perakande Satış noktalarından 2,00YTL indirimli biletlerden satın alınılabilir

Ayakta 20 YTL Öğrenci 12 YTL

bilet fiyatları 22,50 YTL
(biletix de )
Vol01- Türk Usulü Rock

Pozitif Müzik’in yeni rock markası Voltaj; dijital ortamda var olan grupların seslerini duyurmak amacıyla derlediği “Türkiye’den Alternatif Rock” serisinin ilk albümünü Babylon’da bir partiyle kutluyor. Doğru bildikleri tutku dolu, ama bir o kadar da dikenli yolda çok şeyi feda etmeyi göze alan bu topluluklardan Fungu, Grangulez, Ars Longa, Mai, Ayyuka, Neon, Kafa Bin Dünya,Can K, DDR, OTR, Dehr-i Yalan albüm partisinde sahneye çıkacaklar... Türkiye’den Alternatif Rock gecesinde kimi hırçın kimi duygusal, biri alaycı beriki karamsar; ama hepsi büyük şehrin renkleri ve seslerine tanık olacaksınız. Yarını hissedebilmek için yarının seslerinden gelen bu dipten dalgaya kulak verin.


vol01.jpg

http://www.biletix.com/webbiletix/wtsEvent.do?eventCode=HBAM4


___________________________________________

ayrıca albüme ulaşmak isterseniz...
http://www.ideefixe.com/muzik/tanim.asp?sid=JOV5HO7GH03T967OVZQ3
 
Geri
Üst